Min stil,  Rejser og ture,  Ture i Danmark

En dag ved vandet og noget om det jeg hader allermest at have på

Rødvig1
I dag har været den perfekte lørdag! Tidlig formiddag tog vi en tur til Rødvig, som ligger på Stevns – vi skulle kigge på et hus, da vi på en måde går og drømmer om at bo tættere ved vandet. Huset ligger bare 200 meter fra stranden og vejret var så dejligt, at vi besluttede at gå ned og nyde det hele lidt. Når jeg er ved vandet, er det som om jeg slår rødder. Jeg kan næsten ikke få mig selv til at vende ryggen til de skvulpende bølger og den friske luft, men altså man kan jo hverken tisse eller bo på en sten ha ha …. så på et tidspunkt eller et andet, er man tvunget afsted. Det var en skøn tur. Dejligt hus. Nu må vi se.

Hvert forår, når varmen for alvor kommer, kommer det tilbage til mig, hvad jeg hader allermest at have på. Strømper. Jeg hader strømper. Det er en befrielse hvert år at stikke de bare fødder i skoene og ikke skænke de frihedsberøvende bomuldshylstre en tanke før om maaaange måneder. Uha det er godt. Strømpebuksesæsonen er dog nok ikke helt færdig endnu, men det er slut med de andre! 😀

Outfittet var casual og lag på lag – bedst som jeg kan li’ det og jeg havde tilføjet lidt grønne toner denne gang. Synes mit hår ser mere og mere rødt ud og det skal det altså ikke være, så må se, hvornår den gode frisør kan trylle lidt igen og få det en tone mørkere. Glæder mig så meget til det bliver langt igen. Det er altså mest mig. Tror jeg. Ha ha 🙂

Læs også:  Tid til at komme ud på cyklen igen

Hvad med jer – hvad har I brugt den skønne dag på?

rødvig2

12 Comments