Shopping og Inspiration,  Skønhed

På neglene: Essie * the girls are out

essie the girls are out
essie naughty nautical
fra venstre: The girls are out, Full steam ahead, The more the merrier, Naughty nautical, Rock the boat, sunday funday

En af de fineste kollektioner, som Essie har lavet, er i mine øjne den nyeste … Naughty Nautical, som tæller 6 lakker i strålende sommerlige farver med en lille smule shimmer i 5 af dem. Når solen fanger den fine detalje, er det så fint. Den sidste er den ara-grønne, som er helt klar i farven uden dikkedarer.
På mine negle på billedet er en hot pink med shimmer – the girls are out. Den er dyb og varm i farven, så den er ret smuk til den solkyssede hud, som vi næsten ikke kan undgå at få i øjeblikket. Den næste jeg skal have på er den lyseblå … absolut bedårende. De fås her til 79 kr. stykket.

Er de ikke vanvittigt smukke? 🙂

Alle lakker er sendt til test og links i teksten er affiliate.

Læs også:  5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

12 Comments