Shopping og Inspiration

Femilet Lulu top

Jeg viser ret sjældent undertøj på bloggen og som jeg vist har skrevet en gang før, så er det selvfølgelig ikke fordi det ikke optager mig at købe pænt lingeri, men det er bare ikke i den kategori jeg investerer allermest. Nøgleordene for mine toppe/bh’er er dog at de skal være comfy. Og pæne. Og gerne med bløde blonder.

femilet lulu
Til daglig går jeg faktisk allermest med Lulu fra Femilet – den findes i basisfarver hvid og sort og så er der nye farver hver sæson, som så også kommer på udsalg. De sidder så godt, blonden er smørblød og den er pææææn. Min samling af dem tæller vist på nuværende tidspunkt 6-8 stykker og jeg skifter løbende ud, når blonden er blevet lidt løs i det. Det sker, men der er meget brug i dem inden. Normalt koster de 250 kr. og så kan man så være heldig at få nogle af sæsonfarverne lidt billigere nu her under udsalget. Fx er den koral, den grå, den grønne og den blå på udsalg her, men der er meget få str. tilbage. Grøn og blå er sat helt ned til 75 kr. (!) Hvis du overvejer, så vær opmærksom på, at de er rummelige og at de giver sig. Jeg har de fleste af mine i str. 40.
Der er et hav af steder man kan få fat i dem – søg evt. på google “Femilet Lulu”, så er der en masse links.

Havde I spottet Lulu før mon eller måske er I slet ikke til den her type undertøj?
Jeg ved at søde Louise også er ret gode venner med den, men ellers synes jeg ikke jeg har set den omblogget før 🙂

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

10 Comments

 • Trine

  Det er min yndlings-bh, og jeg har ikke gået med andre i omkring halvandet år. Tror jeg har omkring 14 sæt nu 🙂

 • Helle D.

  Dem har jeg ikke set før, men de er da godt nok fine.

  Dem kunne jeg godt finde på at prøve, og til den pris kan man jo sagtens flotte sig med et par ekstra i fine farver 🙂

 • Tina

  Jeg har fået den anbefalet af en veninde, men har endnu ikke selv prøvet den 🙂 jeg ved ikke helt, om jeg kan affinde mig med, der ikke er bøjle i? Om det bliver for sportstop-agtigt.

 • Heidi

  Så blev der lige klikket et sæt hjem, så det er jeg spændt på at prøve ;O) Tak for fiffet..

 • Lullumut

  Yay, blev så glad, da jeg så dit indlæg, for det er jo nemlig min yndlings bh 🙂 Har også en pæn samling efterhånden og bruger ikke andre. Kan slet ikke holde bøjler ud mere. Øv, jeg var for sent til at se dit indlæg, for min størrelser er udsolgt. Nå, men jeg skulle have nogle alligevel 🙂 Har set bl.a. Rebel Against You og Mellos Obsession blogge om dem sidste år 🙂 Og tak for linket <3