Shopping og Inspiration

Leopard tights & spidse metalsnuder

leopard tights

leopard tights

Det er ved at være strømpebuksetid. Hmm …. Ved ikke helt, hvad jeg lige skal mene om det, men hvis det kan gøre i leopardprint, så er det vel ok? 🙂 Sidste efterår ledte jeg efter nogle, som jeg synes var tilpas diskrete i printet og ikke alt for tynde. Det lykkedes ikke helt at finde dem, så jeg måtte på den igen nu her. Fandt så disse fra Pieces, som er virkelig fine (og har en behagelig højde i livet) – nappede to par i det tilfælde det ene ryger, hvilket jo er temmelig sandsynligt. Mine tights holder i hvert fald sjældent en hel sæson med mindre det er Falke eller Wolford. Leoparderne kan findes her.

Støvlerne er fra H&M og købt i foråret ….elsker dem! De er rå, lidt for meget og er en fin kontrast til leo-benene, synes jeg.

Læs også:  Årets julebord

One Comment