Shopping og Inspiration

Jamen, så hiver vi støvlerne frem igen … Quilted leather PBO

pbo 1 pbo 2

Jeg er ikke fan af at snakke alt for meget om vejret. Alligevel gør jeg det. Ã…ndsvagt jo, for det er jo ikke noget vi har magt til at ændre, så hvorfor bruge ret meget energi på det. Hmm …. når det så er sagt, så handler det for min del om energi. Jeg får bare mere energi og bliver i væsentligt bedre humør, når det er lunt og solrigt. Ingen af delene i dag, men så fik jeg mulighed for at prøvekøre et udsalgskup af de virkelig gode fra PBO. De er vanvittig seje de her støvler, synes jeg og havde faktisk tænkt, at de nok ville ende med at sove i kassen til efteråret, men halløjsa nu kom de på alligevel. De er pænt høje, men der er god støtte både foran og i hælen, så de er super okay at have på. Har I også trukket støvlerne på igen, mon?

Støvlerne er købt hos Got to have it, men der er ikke flere kan jeg se … til gengæld er der de her og de er også lækre! Min model fås bl.a. også her.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

4 Comments