Shopping og Inspiration,  Skønhed

Jeg vil gerne…..

Honeré des pres

…. dufte af kokos fra Honeré des Prés unikke duftsamling. Jeg kendte slet ikke disse dufte og da jeg fornylig spottede dem på besøg hos et PR-bureau, faldt mine øjne straks på “Coconut”. En af mine guilty pleasures er lige netop kokos – alt hvad der smager, dufter og føles som kokos er et hit hos mig. Lidt har fx præsteret at købe sololie, som dufter af kokus bare for at snuse til den…hader sololie. Haha 🙂 Og da 7-11 havde de der kokos-croissanter på tilbud havde jeg et seriøst misbrug. Det var også smadderuheldigt at jeg skulle med toget så mange gange i den uge *fløjte-fløjte*
I så måske parfumen på instagram, for den blev sendt videre ud i verden med det samme jeg så den, men der findes altså andre meget specielle dufte også. Sexy Angelic er bestemt også et snif værd. De fås bl.a. her og her. Prøv lige at lægge mærke til den virkelig fine og sjove indpakning 🙂

Kom så med det, hvad er jeres guilty pleasures? 😉

 

Læs også:  Forbedring af hud med laser

5 Comments