Min stil,  Shopping og Inspiration

Nude bomberjakke fra MarMar Cph [outfit]

marmar tray 3

Selv om regnen har silet ned det meste af dagen, har jeg nydt denne første efterårsferiedag i fulde drag. Dovne kroppe i langsomt tempo, junior viklet ind i 3 dyner i sofaen med Ramasjang på tv’et, hjemmelavet risengrød (laver den ondeste risengrød, just sayin’), pølsehørn med masser af grønt i stave, film, musik, lidt oprydning und nix weiter … det har været en til bogen. Den der man tager frem på dage, hvor alt er stresset til. Fantastisk.

Lurvet påklædning er nok det nemmeste at betegne dagens outfit som, men i går var til gengæld noget pænere. Har nemlig shoppet børnetøj i voksenstørrelse, for MarMar har udvidet deres voksenkollektion en smule. Nu omfatter den ind til flere lækre ting, som jeg gerne gad eje. I første omgang altså denne fine nude bomber, som fås til pigebørnene i to farver her og til voksne her.

Do you like? 🙂

I morgen er anderledes travl. Har møder inde i byen fra tidlig formiddag – dejligt! Glæder mig til at se en masse mennesker, hvor det er alt for længe siden. Føler det er en evighed siden jeg har været i Kbh sidst.

MarMar Louis Kragh Mulberry

Jakke: MarMar // Halskæde: Louise Kragh Megadot // Taske: Mulberry // øreringe: Louise kragh // Bukser: Black Swan

 

(adlinks)

Læs også:  Good times

13 Comments