Shopping og Inspiration

Budgetvenlige tern – snup tendensen

tern på budget
Uldfrakken (så pæn jo!!) fås her.Der er absolut ingen grund til at komme med endnu en længere udredning om, at tern er hot. Det har vi snakket om før og jeg har vist både denne og denne ternede sag, som jeg begge har været utrolig glad for, på hver sin måde.
Faktisk købte jeg allerede sidste sæson denne ternede Gucci-ven, så jeg føler ikke, at jeg kan retfærdiggøre ret mange flere dyre tern 🙂 Og så er det jo godt, at man heldigvis kan få masser af rigtig flotte ting til et mindre budget. En frakke ville jo ikke være dårligt og gad også godt endnu et tørklæde af den virkelig oversize slags! Hyggeligt og pænt!

Herunder er en samling af rigtig fine ternede styles, hvor af langt de fleste er til at have med at gøre i den rare ende af prisniveauet. Der er links under billederne nederst i indlægget, så I kan se flere billeder eller tjekke farvekombier ud. Mange er i øvrigt også sat ned – Win! Tror ikke jeg kan sige mig fri for lidt søndagsshopping – hvad med jer? 🙂 Der er nemlig 50% på rigtig mange gode ting her.

check items

 

Stort farvet ternet tørklæde // rødternet swing-kjole // sejt sæt med bluse og nederdel // sort-hvid nederdel fra Ganni // Hvid jakke // Fluffy sort-hvidt tørklæde // Rødternet taske // Cool frakke med hætte // fin sort-hvid bluse i sæt // fluffy nude-sort tørklæde // lilla-toner frakke 

 

 

(adlinks)

Læs også:  Små ting til et sommeroutfit

6 Comments

 • Ann

  Uhuu tern kommer snigende ind på mig via dit fine indlæg. Troede slet ikke jeg kunne lide tern, meeen flere skønne ting du der har fundet frem, jakken øverst drager virkelig 🙂

  Stor ros til dig! fordi at du altid har link til det, du viser. Det kunne mange andre blog lære noget af 😉

  • Marlene Donduran

   Jeg synes det er sådan en fin trend og jeg vil ønske at den bliver hængende lidt – har altid haft et godt øje til skovmandsskjorter og den slags tern. Det er så fint 🙂

 • Guapizimo

  Jeg er ikke til alt for meget tern og har vist heller ikke noget i klædeskabet pt. Der kunne godt blive plads til det i form at et tørklæde eller jakken på øverste billede, den er ganske fin.

  • Marlene Donduran

   Et tørklæde er jo altid en super måde at få noget ind i garderoben på, som man måske ikke ønsker sig i store flader 🙂