Min stil,  Shopping og Inspiration

Isabel Marant pour HM nederdel og top på en lørdag

3-IMG_1292 1-IMG_1274 2-IMG_1277
De her billeder har ligget på mit kamera en lille uges tid og synes da næsten de skal på bloggen, hva’? 😀 Jeg mener, bare sådan inden de er helt outdatede hi hi …
Jeg nævnte vist (i hvert fald på instagram), at jeg havde hapset lidt fra Isabel Marant pour H&M kollektion …. faktisk klikkede jeg en masse hjem, men har sendt langt det meste retur. Vidste godt, at jeg ikke havde råd til alt det jeg bestilte, men der var jo totalt onlinekrig, så det var bare med at få tjekket ud i en fart. Jeg har dog beholdt 4 ting. Nederdelen her, toppen .. også på billedet, t-shirt i samme materiale som toppen og den sorte blondekjole. Sidstnævnte er fuldstændig sindssygt smuk og jeg håber, at der kommer masser af lejligheder til at bruge den.
Stylede bare nederdel og top enkelt med mine lange favoritcardigan og så metallic Pistols fra Acne. De opgraderede det hele lidt, så det blev et ok fødselsdagsoutfit sidste lørdag, hvor min venindes datter blev 13.

Husk i øvrigt at det er sidste chance for at deltage i Soaked in Luxury konkurrencen i morgen, så skynd jer at være med lige her.

Læs også:  Når man nu har en badebro, men ingen god badedragt

8 Comments