Året rundt,  Månedslisten,  Min stil

August byder på …

Officielt den sidste sommermåned – August og vi lægger ud med en virkelig mærkelig blanding af torden, skyer, sol og fugtighed. Den der klisterfornemmelse på kroppen er jeg ikke fan af, men ud over det, så må de herlige temperaturer gerne fortsætte for min skyld. Jeg er og bliver sommermenneske og hader strømper. Jeg mærker sommeren helt ind i sjælen, hvor den sætter sig fast i min krop og gør mig gladere.

I juli havde jeg en “bucket-liste” for at strukturere tiden bare en smule og der er da også en del der blev nået – se her, hvad jeg nåede.

Herligt! Men ud over det, så fik jeg set et hav af smukke solnedgange over havet, holdt ekstra meget i hånd, spist ekstra god mad og generelt været så meget i nuet. Nu er det tid til at se på, hvad min august gerne skulle indeholde ud over at arbejdet jo selvfølgelig er startet op igen:

 • Re-eksamen på universitetet. Jeg kunne ikke tage den ene eksamen i juni, da jeg var i Tyrkiet, så den skal nappes her i august. Skal lige have læst lidt op, så det kommer til at tage lidt tid. Jeg læser arabisk, hvis du undrer dig. Altså ved siden af mit arbejde på Åbent universitet.
 • Gode små hyggeaftaler med veninderne. Jeg har en intention om at det skal være oftere.
 • Skolestart for Silas. Mandag d. 13. august. 0.A …. sådan 🙂
 • Fortsat projekt “garderobeoprydning” – læs mere her
 • Daglige gåture – vil gerne tabe 5 kilo.
 • Ordne haven lidt og købe nye blomster
 • Bruge min Gucci Marmont mere (se billedet nederst)
 • (Og så er der måske et bryllup at tage til, men det er i Tyskland og må se om det kan lade sig gøre)
Læs også:  Isvinter, sol på næsen og noget om et lidt vildt projekt

 

Hvad med jer – hvad skal I i August? 🙂

Kram fra mig

2 Comments

 • Lise/walkinrunout

  Masser af venindehygge, et bryllup, en sommertur med arbejdet, en fødselsdag i familien og så en masse træning ;-).. jeg kan godt forstå, at du skal ha’ brugt den taske lidt mere… den er jo henrivende 🙂
  Jeg har selv en rød, jeg har sat mig for… skal bruges og bruges, for jeg har haft lidt tendens til at gemme den og passe for meget på den.
  Pøj pøj med eksamen!

  • Malsen

   Ih det lyder vel nok hyggeligt 🙂 Jeg var også inviteret til bryllup, men det faldt desværre sammen med en anden begivenhed som ikke rigtig kunne meldes fra til.
   Jeg har godt set din fine røde taske …. Brug den! Den er smuk 🙂
   Mange tak med hensyn til eksamen – der er brug for det 😀