Min stil,  Shopping og Inspiration,  Visit Denmark

Stealing Magnolia Moments

magnolia moments

Påskesøndag. På en eller anden måde er det altid en af årets allerbedste dage. Jeg ved ikke om det er tanken om, at der er endnu en fridag forude eller om det er fordi vi som regel er ret så heldige med vejret – så heldige, at man næsten kunne tro det var sommer. Vi plejer at tilbringe dagen i vores sommerhus på Enø (ved Næstved) og i dag fortsatte traditionen. Eneste program er at slappe af, gå ture ved vandet, tage uendelig mange billeder – især selfies ha ha – og nyde den vægtløshed, som et sommerhusområde ofte sprøjter direkte ind i blodbanerne. Det er unikt. Vi snakkede faktisk om på vejen hjem, at det nogle gange kan føles helt som om livet er et andet, når vi opholder os dernede. Ingen af os kunne komme tættere på, hvad det egentlig var som præcis gjorde det, men jeg kan bare mærke at det er fantastisk.

Mit magnolietræ blomstrer altid i påsken. Det er min yndling. De smukke delikate og alligevel robuste blomster stjæler ofte min opmærksomhed og jeg tror ikke jeg har tal på, hvor mange billeder jeg har af det træ, hi hi 🙂 Elsker dem, fordi de er her så kort tid og minder mig, om at skatte de små øjeblikke. Dét, og så det faktum at jeg er en sucker for den der hvidlige lyserøde farve, som er så yndig tøset og nuttet.
Eneste makeup i dag var lidt mascara og så ellers bare det mest behagelige fra garderoben. En buksedragt, en lun cardigan, for det blæser ofte lidt mere dernede), gode sko, solbriller og en lille leopard cross-body taske til gåturene. Skoene skal have et indlæg for sig selv, for de skal have lidt flere ord med på vejen, så bedre billeder af dem en anden dag.
Jeg håber at du har haft den smukkeste dag også – hvad mon du har lavet? 🙂

2 Comments

 • Lene B

  Jeg elsker duften af magnolietræets blomster, og den er SÅ smuk den blomst :0)

  nyd jeres ophold, er slet ikke midsundelig! :0))

  har kakao/græskarboller i ovnen lige nu, så her dufter godt :0))
  og lækkert at kunne nyde en friskbagt bolle, på den sidste fridag
  før hverdagen starter igen. 🙂

  kh Lene B.
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

%d bloggers like this: