Min stil,  Shopping og Inspiration

Svært at koncentrere sig! De sidste shorts …

denim hunter
I går var fantastisk! Jeg var inviteret hjem til verdens sødeste Trine, som havde lavet et fantastisk arrangement i forbindelse med at vi jo havde launch på BLACK SWAN kollektionen netop i går. Alle Trines gæster er skønne, de havde en fest med at prøve tøj, grin og latter, bobler og kaffe imens mere end én lommeregner på telefonerne kom på overarbejde, hi hi 🙂 Den glade konsulent (mig) landede hjemme kl. 23.30 og med masser af adrenalin i kroppen, var jeg nødt til at rydde lidt op og falde ned på den måde inden jeg kunne gå i seng. Et launch-party lige efter bogen.

Billederne er ikke fra i dag, men jeg har samme tøj på. Bedst, da jeg endelig havde fået taget mig sammen til at lave shorts-outfit-billeder, besluttede sommeren sig for at holde pause og ja, så var det ligesom om, at shorts-billeder ikke gav så god mening! 😀 Det gør de imidlertid i dag, for selv om jeg havde jeans på tidligere, så er de altså i skrivende stund skiftet ud med mine yndlings-shorts fra netop BLACK SWAN (sat vildt ned her). Sammen med min ternede sag fra Denim Hunter er det hyggeligt, rart, klassisk og pænt, hvis jeg selv skal sige det 🙂
Min lille yndlingsrolling havde nu ikke i sinde at lade mig tage billeder i ro og fred, så der er gang i snart det ene, snart det andet på billederne. Synes nu det er fint …. smilene er i hvert fald så ægte som de kan blive 🙂

Har I nydt varmedagene?

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

6 Comments

 • Birthe

  Herlige sommerbilleder på falderebet!
  Så stor han er blevet!
  En Chanel pung, skik, smuk smuk, meeemmm, faneflugt?
  Måske du er skyld i at omsætningen hos LV er stagnerende?
  ( skynder mig at sige, at det er for sjov, min humor falder ikke altid i god jord!)
  Knus B