Shopping og Inspiration

Baum und Pferdgarten AW14

baum und pferdgarten aw14
Der er 3-4 danske kollektioner som rammer mig virkelig meget i dette efterår. En af dem er Baum und Pferdgarten, som har noget sindssygt lækkert tern og virkelig cool snake-/ reptilprint med. Jeg har blot udvalgt nogle få repræsentanter for ikke at drukne jer i billeder, men se selv resten her. Uha uha. Især frakkerne kunne jeg så godt tænke mig at se nærmere på, så jeg skal lige have sat en halv times tid af i en butik, som har varerne, til at gramse og prøve. Tasken er også mums og kunne veje alt det sorte, som vi er mange der har meget af, op så fint, ikke?

Der er et par stykker mere som jeg gerne vil fremhæve også … de kommer her de næste dage 😉

Læs også:  Træningsbukser , immunforsvar og at komme julen i forkøbet

One Comment

  • Trine Lykke

    Jeg elsker de grønne elementer i deres kollektion. Skulle jeg have ny frakke i år (hvilket jeg ikke skal) så kunne den grønne være et godt bud, synes den er så lækker.