Shopping og Inspiration,  Skønhed

Røde såler på neglene – Louboutin neglelak

Halløjsa! Så er jeg tilbage til tastaturet og har så mange ting at fortælle jer om 🙂 Først og fremmest, så havde jeg den mest perfekte tur til London sammen med Pandora. Landede sent fredag aften og tog hjem for at kramme min familie inden jeg skulle møgtidligt op lørdag for at tage til Kolding og hente den nye (absolut fedeste!!) Black Swan kollektion. Havde egentlig intentioner om at blogge on-the-go, men det blev vist ved tanken, for i stedet blev tankerne fyldt op af dejlige oplevelser, skønne mennesker og herlige timer.
[læs videre under billedet …]

christian louboutin neglelak

London er jo på alle måde facetternes by og når man nu er glad for udstillingsvinduer, hvor det ikke koster noget at kigge, så er der bare intet der slår de engelske varehuses fine opstillinger af diverse extravaganza, som man øjeblikket mener man har brug for at eje og dermed drømmer sig hen til. Jeg var dog kommet vinduet i Selfridges lidt i forkøbet, for den smukke Christian Louboutin udstilling med de nylancerede tårnhøje neglelaksflakoner fra designeren med de røde såler (SE HER), skabte nemlig ikke en craving men bekræftede mig i, at jeg havde handlet rigtigt hjemmefra, hvor jeg allerede havde bestilt den fine neglelak i Københavns butik. Den var dog ikke nået at ankomme inden jeg tog afsted, så jeg måtte lige ind i Selfridges for at se vidunderet og prøve den på. Den er SÅ flot. Hold nu op, altså …. Lover selvfølgelig at vise den på poterne her på bloggen også – der var bare ikke tid i dag.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

Der kommer flere Christian Louboutin lakfarver allerede her i  løbet af september og også topcoat og primer i serien – glæder mig til at se dem live, for billeder kan jo ikke gengive helt 100%.
Jeg spurgte i øvrigt lige Anders fra butikken i København, om de havde flere tilbage og det har de, så man kan altså sagtens ringe ind og få fingre i en af de røde lakker. Og også få den sendt, som sagt. Så er tippet da lige givet videre! 🙂 Spørg bare efter Anders på 88307607, som er butikkens nummer, så hjælper han gerne.

3 Comments