Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Og så skal jeg ikke bede om mere … længe [wishlist]

Årh! Her til morgen (vi snakker kl. 06.30) var det bare en af de der dage, hvor inspirationen udeblev og bøjlerne blev bladret i med

smækkende lyde …. frem og tilbage. Jeg skal simpelthen lære det der med at finde tøj om aftenen….
Endte  så med nogle meget safe items – måske lidt småkedeligt, men jeg har altså en lang dag foran mig og det skal være rart at være til. I går fulgte jeg op på lidt forskellige ting, som har været bogmærket og faktisk gjort klar til et indlæg senere på ugen, men det bliver altså i dag det kommer på bloggen, for nøj, hvor ville jeg bare ønske, at jeg havde samtlige ting inden for en arms bredde, så det var sådan her jeg så ud i dag.

wishlist
Nu kiggede vi jo på lækre tern den anden dag … er stadig helt vild med det fluffy tørklæde … men som diametral modsætning ville jeg ønske jeg havde dette fine (og umanerlig billige) sorte tørklæde sat til den alt for pæne grå og sorte jakke fra en af mine favoritter – Gat Rimon. (Se lige den her lyserøde nederdel fx.) Der er så mange gode udsalg i gang nu, så det kribler lidt i klik-fingeren for at skaffe nogle af godterne hjem, for så er mine morgener sikkert sikret i fremtiden (I guess not, ha ha …).
Faldt for de skønne strikkjoler på collagen, da de landede i butikkerne for en måneds tid siden og er bare vild med den lille detalje ved lommerne. Må være verdens nemmeste kjole at tage på.
Så kunne jeg tænke mig at tilsætte nogle seje (og igen … virkelig billige) øreringe, samt smuk sort taske med strudse-struktur, et par cool Marc Jacobs solbriller i det tilfælde efterårssolen skulle beslutte sig for at optræde ved lejlighed og sidst men ikke mindst, så MÅ jeg eje de skønne sko med krokopræg og lynlåsdetaljer. De er SÅ seje! ( GOSALEVIP låser udsalget op hos Nelly)

Læs også:  De her to ...

Kunne I ikke lige se det for jer? Det er da det mest perfekte efterårsoutfit til en dejlig tur til byen, hvor det både skal være pænt og behageligt. Ønsker i hvert fald jer en dejlig dag og så kan det være vi ses lidt senere.

4 Comments

%d bloggers like this: