Shopping og Inspiration

Bedste udsalgstip!

Reklamelinks i indlægget

Vi har ikke undgået at bemærke at udsalget har været i gang længe og det er jo skønt at vi rent faktisk har kunnet shoppe ting, som kan bruges her og nu med de gode varmegrader. Og mon ikke de stadig fortsætter?

Et af de udsalg, som jeg altid holder godt øje med er det her og de næste to dage er der 20% ekstra på udsalg. Det er altså ret så fede priser vi så ser på, så tjek det endelig ud. Brug koden PLUS20

Jeg holder øje med basisting eller ting som jeg har haft et godt øje til hele sæsonen, men som måske har været for dyre OG så holder jeg øje med børnetøj. På den måde får jeg skiftet ud uden at betale en formue.

Mine super lækre Angulus sandaler er fx nedsat i mange forskellige farver. De er så behagelige, som Angulus altid er. Find dem her. Der er også virkelig mange smukke kimonoer på bud …. her overvejer jeg selv at hapse en enkelt.

Hele udsalget er som sagt lige her. Og, ved I hvad …. der er også en masse parfumer (Gucci bl.a.) og hudpleje på samme deal.

Håber at I finder lige det I mangler 🙂 Hav en dejlig dag.

Læs også:  Den nye frakke og en talentfuld 6-årig