Min stil,  Shopping og Inspiration

Gustav og Glimmer

Gustav print

Gustav print

Gustav printBluse: Gustav (modtaget til test) / Bukser: Black Swan Concorde / Ur: Daniel Wellington / Blondetop: Black Swan Camisa / Støvler: Topshop

Der er nu alligevel noget svært rart ved at pakke diverse støvler ud af gemmerne – et par jeg har haft glædet mig til gensynet med er de her glimmerstøvler fra Topshop. De er absolut 100% syntetiske og normalt overhovedet ikke noget jeg så ville overveje, men de har den helt rigtige mørke glimmertone, som gør, at de ikke er alt for vilde. Passer jo super til Gustav-blusen her. Overvejede faktisk om aftenen, at det kunne have været cool med røde negle og måske en semi-rød læbestift til det her outfit – det resulterede så i, at jeg sidder og skriver med røde negle as we speak. En ny Essie – har taget billeder, så stay tuned, for den er edderdylme laber!

Bortset fra det, så ser det ud til, at jeg har begrænset netadgang i denne uge, så jeg bliver nok lidt ustabil i min blogging, men følg med på Insta, hvor jeg i hvert fald helt sikkert er at finde. Mit kursus er spændende – det handler om at have en blind elev i sin klasse. Ikke noget jeg tidligere har haft erfaringer med overhovedet, men ikke desto mindre en udfordring, som jeg blev kastet ud i med dette skoleår.

Læs også:  Forårsfodtøj

4 Comments