Min stil,  Shopping og Inspiration

MeinLiebling Quilted leather & Goya tee

Weekend! Ah, hvor er det herligt! Jeg har haft super meget at se til i den forgangne uge, fordi vi i næste uge skal lave musical på skolen – jeg glæder mig som altid!
For et par dage siden viste jeg jer mine nye Designers Remix støvler og I skal da lige se, hvad de var sat sammen med. Jeg valgte guld og sort den dag med masser af forskellige materialer. Den kviltede lædernederdel er en kollektionsprøve fra MeinLiebling, som jeg har været heldig at få fingrene i, så selv om jeg ikke kan linke direkte til den, så smut alligevel forbi og se det lækre læder fra det mærke. De gør det godt! Jeg har i hvert fald en del styles på min virtuelle ønskeliste. Bl.a. også denne cool nederdel.
Min Stine Goya t-shirt har været brugt ret meget, selv om den larmer lidt med det store guldprint på forsiden. Jeg var helt ærligt i tvivl, da jeg købte den, men den har vist sig at være et godt køb og så passer den jo storartet til støvlerne 😉

Senere i dag står der gode venner, som det er alt for længe siden vi har set, på programmet og ind til da, skal jeg vist bare nyde timerne iført en god ansigtsmaske, for min hud kan i hvert fald godt mærke, at det er begyndt at blive koldere, så det er nu der skal plejes, så ikke den bliver en tør kiks! 🙂 Nyd dagen derude … jeg har planlagt et lille indlæg mere til senere, så kig endelig forbi igen.

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

stine goya t-shirt meinliebling

9 Comments