Min stil,  Shopping og Inspiration

Outfit med den dejligste sommerkjole på en skøn aften

Åh gud, hvor jeg altså elsker den her sommer. De stille aftner og de glade ansigter. Instagram der bugner af smil, smukke steder, skønne lande, sommerkjoler og spidsfindige anretninger – Instagram er min quilty pleasure og jeg indrømmer det gerne. Er enormt visuel og holder af at se på billeder. Følger du med på min Insta i øvrigt? Den er lige her og jeg følger gerne tilbage.

Kort før vi tog til Skagen, var jeg med mine forældre i Køge og hygge lidt rundt. I en butik var den smukkeste kjole, men ak …. i xs og det var altså for ambitiøst, så jeg gik i gang med webshops, da jeg kom hjem. Haps. Og når man finder den bedste sommerkjole i hele verden, så køber man selvfølgelig en i hver farve! 🙂 Eller det gjorde jeg i hvert fald. En i grøn og en i sort. Og jeg elsker den…. og nu har jeg opdaget man kan få den i gul også. Åh altså.
Maxikjoler kan tit godt blive for tunge, tykke og varme, men den er her virkelig helt perfekt. Tynd uden at være gennemsigtig og luftig. I et rart materiale.

Man kan sagtens style den med et bælte også …. hvis man synes den kommende western-trend er cool, men jeg synes den er sødest bare løs …. alene eller med en cardigan eller en denimjakke.

Grinebilledet …  undskyld … men det skal ikke altid være så sødt og alvorligt 😉

Hvad synes I?

(links til outfit nederst i indlægget).

 

Outfit

Sunrise Dress fra Co’ Couture – sort og army
Solbriller RayBan
Taske Louis Vuitton

Læs også:  Hvem hævner sig på mig?

 

 

2 Comments