Min stil,  Shopping og Inspiration

Where to begin … [Outfit]

Chanel icecube

Når der har været stilhed på ens blog i nogle dage, så tror jeg de fleste bloggere har det sådan, at vi gerne vil forsøge at forklare hvorfor, hvordan og hvorledes. Jeg ved egentlig ikke, om det mest er vores behov eller om I rent faktisk er glade for at få lidt begrundelser for fraværet? Do tell 🙂

Jeg har været lagt ned. Dels har der været absurd crazy travlt på jobbet, men så blev jeg ramt af sygdom oveni det. Sad to lange kursusdage med feber og sov ikke et par nætter pga hoste. Alle bliver syge, men hvorfor f***** skal det altid ramme mig i modeugerne?!  Jeg elsker modeuge – dels fordi man får så meget fed inspiration, men også fordi det er der jeg møder en masse venner, bekendte og også nye bloggerkolleger, mærker og mennesker. Så det blev til én dag for mig – søndag. Slet ikke nok og jeg er slet ikke tilfreds, men ikke meget at stille op der. Havde det så meget meget bedre i går og satte mig glad til tasterne, for at erfare at der var kabelfejl i mit område. Ingen net … ikke engang 3G på telefonen; så er det altså sølle ikke? Så derfor sidder jeg her først nu, hvor mit lille hyggemonster af en 2-årig, som under ingen omstændigheder vil sove, netop har overgivet sig til madrassen og den første stilhed fra en lang dag i forskellige virkeligheder indtræffer. Ahh! Og blogger. Vil vise jer outfit, vil jeg 🙂 Hvidt, sort, sølv, striber og lidt hæle …enkelt og alligevel lidt updressed. Kan vi lide det? 🙂

Læs også:  Sommeren der gik

Jeg minder om, at man stadig har umanerlig gode vinderchancer ift den lækre nye Daisy Dream parfume lige her.

Outfit:
Pumps fra Mulberry, taske fra Chanel (Icecube), blazer og jeans fra Topshop, t-shirt fra Monki

11 Comments

 • Ditte

  Smukt outfit. Det harmonerer.

  Nej, for mit vedkommende betyder det ikke noget, om du skriver hvorfor du er fraværende. Det er ikke noget der kommer mig ved, sø jeg tænker ikke over det.

  Omvendt, så generer det mig heller ikke du skriver det.

  • malsen

   Tak, søde 🙂

   Okay …rart at vide – det er jo i virkeligheden aldrig noget vi rigtig får “snakket” om på blogs.

 • Lene B.

  nice! min mobil slukkede i aften lige før teenageren og jeg skulle ud og plukke brombær, til en laber tærte. Jeg sætter strøm til mobilen. Der sker intet. Jeg lader den få strøm imens vi tager ud og plukker brombær. (280 gram plukket! mums)forsat ingen strøm da vi kom hjem. ØV.

  Så jeg må i Telia i morgen, og så må de stoppe et nyt batteri i. Det er en model som jeg ikke selv kan tage batteriet ud af. Såååååååååååå jeg er helt med på din frustration.

  ingen mobil. Ingen instagram. suk.

  Ville elske at komme med til modeuge næste gang.
  Kunne være så sjovt at mødes med nogle af jer garvet bloggere.

  smil Lene. :0)
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

 • Betina

  Love love love det outfit! HVor ser du lækker og fransk ud! 🙂
  Spejdede ellers efter dig til bl.a. Designers Remix, men frostår nu hvorfor du ikke var dig. Stakkels dig.
  Håber at vi snart ses, det er jo længe siden efterhånden.

  Knus B

 • Anne Schmidt - WhatWhenWhere

  Vi kan SUPER godt lide det kan vi!

  Og sikke noget med sygdom… og ikke mindst her i varmen. Må have været ENDNU mere forfærdeligt netop grundet det… suk… Men godt at se, at du er på højkant igen.

  Nyd søndagen… og 1. skoledag i morgen.

  🙂 Anne