Livet er en fest,  Mad og opskrifter,  Min stil,  Rejser og ture

Koldskål er vel også en slags mad?

I guder …. hvor blev dagen af? Jeg har stort set siddet her foran skærmen hele dagen. Indhentet arbejde og forsøgt at blive klar til eleverne starter på mandag. Og hvad jeg spist? Bananer og koldskål. Og drukket for meget kaffe. Helt sikkert. Nå, men under alle omstændigheder så er jeg da næsten i mål arbejdsmæssigt, så meget snart kan man vel godt sige god weekend. Men inden da vil jeg lige sige hej til jer også.
I går aftes var jeg et smut på stranden og selv om det blæste pænt og havet var lidt arrigt, så var det alligevel skønt med vind (og sand) i ansigtet. Smilene på billederne vidner vist også om det – smil er bedre end den makeup der mangler, ha ha 😉 Nu må vi se, hvordan vejret opfører sig henover weekenden, for det ville da være herligt med endnu en lille strandtur og helst med en dukkert også.

Silas er taget afsted med sin far på sin første oprykningsovernatning med spejderne og mandag har han første skoledag. Det er lige dele underligt og vildt. I dag spurgte jeg ham om han glædede sig, hvortil svaret var – “Jeg tror mest jeg glæder mig til den første fridag” 😀 ha ha …. okay så ….

Kan I have den bedste af weekender – hyg jer rigtig meget. Har I spændende ting på programmet? 🙂 Apropos det der med mad så fyr endelig en kommentar af med nemme lækre retter, så jeg slipper for flere aftener med koldskål. Altså det smager jo godt, meeeen ….. 🙂

Læs også:  Temafødselsdag - fra lille til stor

Kram

 

6 Comments

 • Bolize

  haha – skøn, det er du sgu <3 … mad?? Tja… Nem mad? Mere tja … Men salater i alle afskygninger er jo både nemt og hurtigt, ikke? Og kan varieres i det uendelige 🙂 Så … ud med koldskål og bananer – ind med mere "grøn føde" og put alt det snask i du vil 😀 … I aften skal vi have original Cæsar salat … du kan google den … smager fantastisk med god flùtes og evt. også et glas kold rosévin 😉 <3 – smag og behag, du ved …
  <3

  • Malsen

   Troede aldrig jeg skulle sige det, men er træt af salat! 😀 Jeg har ikke bestilt andet end at spise salat synes jeg …. men men …. det er jo godt nok, så skal vist bare lige finde lysten til at lave mad igen 🙂
   <3

 • Jannie // Guapizimo

  Koldskål (og kammerjunker) er en af de ting jeg savner at kunne købe hernede. Jeg ved godt jeg så kunne lave det selv, men i varmen orker jeg ikke den store madlavning. Appetitten er heller ikke så stor, jeg er mest til noget pitabrød med fyld, tacos og lign. så jeg jeg få en masse frisk salat med lidt kød, for de alt for varme og tunge retter er ikke lige et hit i sommervarmen 😉

  • Malsen

   Tacos var en god ide! Det laver jeg i morgen 🙂

   Og nej selvfølgelig orker man ikke at lave koldskål fra bunden i den varme … pyha. Det ville jeg heller ikke orke ❤️