Shopping og Inspiration

Acne Powder Parka

Acne powder
Man burde afmelde sig samtlige nyhedsbreve! Eller ….det ville i hvert fald være sundere for ens dankort og generelle ønskeliste, som bare vokser sig længere og længere. Sikke nogle efterårslækkerier, som bliver ved at dukke op rundt omkring.
Jeg skal ikke have ny vinterjakke, for det har jeg nemlig allerede købt, men HVIS man nu havde finanser til en “nr. 2”, så ville jeg gå all-in på denne Acne Powder Parka. Den er alt for lækker og lige nøjagtig god til de formål/ hverdagssituationer, som jeg oftest befinder mig i. Jeg tjekker lige de der Lotto-kuponer og så snakkes vi måske ved senere ….

Har I fundet vinterjakke?

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

8 Comments

 • Karen

  Aj, det kan du fan*** ikke være bekendt!!!!!
  Nu har jeg lige fyret lidt af på et andet godt tilbud fra et nyhedsbrev (mange % på Ilses nye lækre merino cardis) og mange gryn af på et nyt vinduesparti på huset og en uges luks i Egypten til november, så nu slutter festen…

  Jeg er normalt ikke til Acne, men damn den er fed!

  Og ja, det bliver Ilses lange softshell fra sidste år i Farven sesam med en teknisk chokoladebrun fleece fra WarmPeace inden i. Den klarer cykelture og gårdvagter. Får vi voldsom vinter som sidste år, må min elskede Haglof skijakke ud af skabet med en fleece under. Den kan nakke selv en canadisk vinter.

  God weekend og tak for inspirende, misundelsesværdige, frisk-pust, nytænkende indlæg. Jeg glæder mig til at læse dem hver gang.

  KH

 • Anne Cathrine

  Du har evig ret, hvor er den smuk.
  Jeg har fundet en imidlertid jakke, en cape. Kan bruge en læderjakke under når det bliver mega koldt, men ved ikke om den kan klare den store stygge vinter tid.

 • Ida / Fashionlab

  Den er så skide pæn, og jeg ville ønske at den var min!

  Jeg har tre frakker hængende fra tidligere år, og har også netop tilføjet to nye, så jeg har desværre frakke-stop!!

 • Heidi

  Altså jeg skal have ny jakke i år, og støvler,. Men desværre ikke i den prisleje, den er ellers super lækker. :O) Men kom endelig med fif til en varm, praktisk og fin jakke. Er lidt på bar bund hvad jeg skal kigge efter. Budget ca 1500 kr.

 • Lise/walkinrunout

  Uhh hvor er den skøn…
  Jeg hár savlet over den… ville så gerne have den, men kvirer mig altså også noget ved prisen…
  Jeg har også været ud at se på efterligninger, men de er bare ikke the real shit!!!

 • Chau

  Jeg fik den også via mail og måtte fluks ind og klikke detaljer. Den er vild flot men skal ikke have ny vinterjakke i år. I år er det trøjer der prioriteres.

  Chau