Livet er en fest,  Min stil,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration,  Ture i Danmark

Vintertur ved Gisselfeldt

gisselfeldt 2

Juledagene har været fantastiske på alle mulige måder og jeg elsker at der har været vinterhvidt uden for de sidste par dage. I går kom der en ordentlig dyne mere og i dag har familien været i sneen, fået røde næser og kolde hænder, men der er tanket op på smil og latter. Utroligt, hvad man kan bruge en gammel træninsgmåtte til … fungerer prima som kælk! 😀
2. juledag var vi til fødselsdag og på vejen hjem var lyset helt fantastisk. Da vi alligevel kører næsten lige forbi, slog vi et smut over Gisselfeldt for at nyde den oldgamle landsbystemning og det store gods. Krogede træer med sne på og med begyndende tusmørke er lige dele smukke og uhyggelige.

Der var ingen chance for at jeg frøs i hvert fald, for hold nu op, hvor er jeg glad for min nyindkøbte jakke fra The North Face. Den er skøn er den og havde endda også fluffyness på vinterstøvlerne fra Ilse Jacobsen (halv pris lige nu på webshoppen). Derudover bare minimal makeup og hestehale …. ikke særlig fancy men min hud har haft godt af en lille makeup pause julen over.

Jeg synes i øvrigt jeg lige vil fortælle om en ret fantastisk give away, som jeg har kørende på børnebloggen. Der er en virkelig dygtig fotograf som udlodder et photoshoot og billede med ramme til én heldig læser, så synes da at I skal smutte over og deltage hvis I har børn eller kender nogen som burde have en omgang billeder taget. Så fine og hun er mega dygtig, hende fotografen Mette Lyck 😉

Læs også:  5 grunde til at handle lokalt i Solrød Centeret

Håber at I har haft nogle dejlige fridage og nydt julen i bedste stil 🙂

gisselfeldt north face arctic

13 Comments