Shopping og Inspiration

Et Cool Tip

Triumph cool sensation

Min begejstring for shapewear er tiltagende. Det handler under ingen omstændigheder om alder ha ha og det faktum, at jeg om meget snart (uhyggelig snart, faktisk …. så uhyggeligt som i sølle 20 dage, yikes!) runder de 40. Det taler vi lidt mere om en anden dag i nær fremtid i øvrigt. Noget med ønsker osv. Nå, det var et sidespring 🙂 Shapewear … jeg har tidligere tippet jer om den mest fantastiske underkjole, som jeg var i karambolage med i et prøverum hos Triumph og som er blevet brugt på grænsen til det skammelige. Det er faktisk næsten sådan nu, at jeg ikke kan have en kjole på, uden at jeg også har den på; alting sidder bare bedre.
I går skrev Mette til mig i en besked på facebook, at hun havde købt sig en ny Triumph-sag og vidste, at jeg måske ville synes om den, da vi netop havde haft snakket om shapewear til et Black Swan-party, hvor hun var gæst. Kærkomment tip, for ikke nok med, at jeg trænger til en underkjole mere at skifte med, så er den tilsyneladende virkelig egnet til sommeren også, da den har indbygget kølende effekt, hvis huden bliver varm. Det er da vildt smart og så er den da samtidig virkelig smuk! Jeg kendte ikke til det med kølende effekt – gjorde I? Tippet er i hvert fald givet videre og underkjolerne fås fx her.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

6 Comments

  • Rikke

    Jeg er også all for shapewear og går stort set aldrig uden en shapewear body – bukser sidder bare så meget bedre, når der er lidt hold på det hele 🙂 Så hvis du ikke har sådan en, så skulle du altså prøve – H&M har en udemærket en til sølle 129kr 😉
    Kh Rikke
    Og ps: du ligner IKKE en på snart 40, så no sweat 😉

    • malsen

      Årh, du er sød! Tak, Rikke 😀

      Den vil jeg da lige undersøge … jeg er ikke så god til bodies ellers, men ville rigtig gerne have en, som sidder godt 🙂

  • Lene B

    Jeg har overvejet, at købe sådan en sag, men har aldrig prøvet en – endnu.

    Men kan godt forestille mig, at den lige former kroppen perfekt, så den perfekte
    kjole bliver endnu mere perfekt.

    godt tip. Smil Lene :0))