Min stil,  Shopping og Inspiration

MeinLiebling outfit i tågen

Meinliebling nina dress Acne Alma acne alma leopard Meinliebling nina dress Mein liebling nina dress acne alma leopard

(billedspam, I know, men det er sent og kunne ikke lige vælge ha ha …)

2. juledag er altid ret programfast i vores familie, for jeg har nemlig en onkel, som fylder år der. Familien samles altid og han trakterer med noget antijulet (omend altid ret så kalorieholdigt ….og lækkert….pyha, julemave gå væk!), som i år var lækre grove boller og hjemmelavet islagkage med nougat.
Jeg havde brug for at føle mig så comfy som muligt pga. før omtalte julemave, ha ha, så en af yndlingskjolerne blev hevet over hovedet tilsat lidt leopard fra Acne. Good to go. Det var super hyggeligt og markerede samtidig slutningen på en fantastisk jul <3

Kan I lide kjolen? 🙂

Kjolen er “Nina” fra MeinLiebling (købt hos Designers and Friends, men fås også her), støvletterne er fra Acne, tasken er en kviltet lædersag fra Vila, armbånd fra Snö og ur fra Daniel Wellington

Læs også:  En uovertruffen tid

3 Comments

%d bloggers like this: