Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Sale #1 feat. Isabel Marant Blossom

isabel Marant blossom
(klik på billedet for at se det større)

Vi snakkede om det under sidste udsalg og der var jeg sådan lidt bum-bum …. der var egentlig ikke så meget der fristede. Mange af jer havde det ligesom jeg og gad vide, om I så også har det ligesom mig ved denne sæsons udsalg. Jeg dåner hele tiden over styles, som jeg bare er vild med og som jeg ville ønske jeg kunne klikke hjem. Er I også mere tændte på januar-udsalget (som starter midt i december, nærmest)?
Jeg overvejede derfor, hvordan jeg bedst muligt kunne få styr på mine cravings og kom frem til at det helt klart sikkert er bedst at lade (det meste af) min shopping være virtuel og “let’s-pretend”. Nogle ting har jeg dog allerede købt …. andre overvejes mens nogle tredje helt sikkert skal presses længere ned i pris før de overhovedet kommer på tale.
Her til aften har jeg bl.a. siddet og forestillet mig, hvor fint det ville være, at troppe op på arbejde iført dette outfit på collagen. “Mossi” nederdelen fra Just Female er godt nok ikke sat ned endnu, men det håber jeg den bliver, for så tror jeg at jeg slår til. Kunne være super fin med denne t-shirt fra Acne, denne kviltede “Kappajack” fra Designers Remix, tilsat 2-3 kæder fra Pilgrim, nogle sneakers som disse fra Isabel Marant (som jeg virkelig virkelig virkelig overvejer … de er alt for seje i den model med ponyhår … sålen blender bedre ind end normalt, synes jeg). Alternativt, i stedet for halskæderne, så disse øreringe fra Emilie Hagen, som godt nok heller ikke er sat ned, men som er super fine.

Læs også:  Hvis nu du løber ligesom mig

Jeg poster lignende outfit-inspirationer med udsalgsgodter i takt med jeg finder dem/ falder over dem/ går i svime/ går bankerot ha ha 😀

6 Comments

 • Helle Rick

  Jeg var et kort smut inde i byen i går hvor udsalget startede. Jeg fandt en superfed jakke i det blødeste stof akkurat som Neo Noir jakkerne og til 150 kr. i den flotteste lilla/bordeaux farve <3
  Nederdelen du viser ville jeg også gerne eje 🙂

 • Sabina

  Jeg elsker elsker elsker den nederdel! 🙂 Uhha prøver ikke at kigge for meget udsalg, må ikke! – og ligesom dig, der er ALT for mange ting jeg ville falde for.

 • Camilla K. Olesen

  Det er nogle lækre ting, som du har udvalgt. Jeg er særligt vild med nederdelen og øreringene <3 Jeg har endnu ikke helt forstået, at udsalget nu allerede er startet (i december!), og at mange items tilmed er sat betydeligt ned. Der er virkelig mange fristelser! 😉

 • Ida / Fashionlab

  Det vrimler med fristelser! Jeg har allerede gjort fem udsalgskøb hos Youheshe og Matches, og jeg er ikke mættet! Jeg forsøger, i skrivende stund, at klikke en tee hjem fra Alexander Wang, som jeg fik i julegave men nu har set på udsalg (men Pede og Stoffer virker stadig ikke), og der ud over har jeg også en skjorte liggende i kurven.

  Der ud over er der et par ting jeg holder øje med og som jeg håber bliver yderligere nedsat; Et par læderbukser, en anden sort silkeskjorte, en sweatshirt fra Rika og de sorte Blossom sneakers, som pt kun er sat ned med 30% :/

 • Lullumut

  Jeg synes klart, det er mere spændende nu end tidligere på året 🙂 Skulle egentlig ikke have noget. Men så kom jeg til at bestille et par Acne støvler hjem her til aften… Ups! 😀