Shopping og Inspiration

Sommeroutfits med blondeshorts og blondesko

I går havde jeg besøg af en sød pige jeg kender, som hedder Kia. Fik kigget nærmere på hendes shorts, da vi sad ude og drak lidt koldt imens vi nød solen. SÃ… fine blondeshorts! Faktisk havde jeg set dem tidligere i Only’s webshop, men havde afskrevet dem igen, fordi jeg syntes de virkede for korte. Det er de ikke i virkeligheden og det tog da heller ikke mange splitsekunder førend jeg havde klikket både hvide og sorte hjem. Faktisk klikkede jeg også en fin top med – mangler en hvid/lys rosa/creme singlet som netop bare skal over hovedet til et par shorts eller en sød enkel nederdel. Smuttede også forbi Zara, da jeg skulle købe shorts til Cookie (det er jo så gode priser på børnetøj) og “kom til” at søge lidt i skoafdelingen. Ups. For der var jo lige et par søde blonde espadriller, som ovenikøbet er med læder på remmene … Kunne simpelthen ikke stå for dem, så nu er de så også på vej.
Shorts, top og espadriller. Det er da lige til at hoppe ud i sommeren med! 🙂 Kan I lide mine fund?

Find shorts her (nedsat), top her (nedsat), blonde-espadriller her.

Læs også:  De her to ...

3 Comments

%d bloggers like this: