Shopping og Inspiration

Toms Glitter shoes

IMG_3054

Havde jeg dog bare været klar over præcis, hvor behagelige de der sko fra Toms er, så havde jeg købt flere par for længe siden. Nej, de er go’e!! 🙂 Jeg valgte en udgave med lidt glitter i stoffet, for at de ikke blev alt for espadrillos-agtige og de fungerer lige fint til nederdele, jeans, maxikjoler og hvad har vi. Samtidig, så har Toms jo den etik, at for hver solgte par, gives et par til et barn som ingen sko har. Super fint, prisværdigt og da klart en pointe, som gør at jeg synes de er lidt ekstra fine. Komfort kombineret med næstekærlighed. Ikke så tosset 😉 Kender I mærket?
Nogle lig mine kan fx fås her.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

3 Comments

  • Happy

    De er super fine ! Har selv netop selv trykket et par med skind snuder hjem fra Blacklily, som jeg nu slet ikke kan vente med at få !! :)) God lørdag ……