Min stil,  Shopping og Inspiration

Julefrokostkjolen: Isabel Marant pour H&M blondekjole

Julefrokost Isabel Marant pour H&M kjole
I går var den årlige julefrokost med arbejdet og det var som altid skide skægt og enormt hyggeligt med masser af grin, dans og ja, en lille én over tørsten måske! 😀 Men jeg havde en god plan og huskede at drikke rigeligt vand undervejs også, så har det ganske glimrende i dag og nåede aldrig at blive andet end lidt fjollet.

Jeg havde store kvaler med hvilken kjole jeg skulle have på, men endte i det oprindelige valg – min nye sorte blondekjole fra Isabel Marant pour H&M. Den er SINDSSYGT flot, men også SINDSSYGT tætsiddende og har faktisk ikke helt forstået, at min krop har ændret sig så meget at jeg faktisk KAN have sådan noget på uden at føle at jeg ligner en indsnørret skinke. Det er vildt at være nået dertil .. faktisk har jeg ikke vejet så lidt, som jeg gør nu, de sidste 18-20 år. NÃ…! Blondekjolen blev det altså og glemte alt om at tage ordentligt outfitbillede, så derfor er det sådan nogle lidt usle billeder jeg lægger op. Satser dog på, at tage den på igen til enten jul eller nytår, så I kan se den ordentligt på. Den fik SÃ… mange komplimenter – dels pga blonderne på ærmerne, men også den smukke vævning på selve kjolen. Er vild med den.

I dag er der børnefri – Cookie er hos mormor og morfar, så jeg skriver løs på indlæg og om lidt lukker jeg computeren lidt, sætter julemusik på og pakker gaver ind, mens min dejlige mand sætter juletræet op, så det kan få lys og pynt på.
Hav en dejlig lørdag aften og husk at hoppe ind forbi hos Guapizimo, som jeg ved lagde en LÆKKER plejende kalenderlåge på 😉 Den finder du her.

Læs også:  New Generals - Shopping med omtanke til min søn

11 Comments