Ønskelisten,  Rejser og ture,  Shopping og Inspiration

Ferieklar: Stranden


Jeg holdt blogfri i går. Hvilede lidt på laurbærene, så at sige, for torsdag og fredag afviklede jeg afgangsprøver i et af de fag, som jeg har undervist en 9. klasse i. Det gik over al forventning. Helt sindssygt smukt gennemsnit. Glade børn, glad lærer 🙂 Min bevidsthed har været fyldt rigtig meget pga den prøve og først for et par dage siden gik det op for mig, hvor tæt sommerferien egentlig er på og hvor meget jeg glæder mig til at sætte mig i flyet, hive stikket og bare nyde min lille familie og gode venner. Nøj, det bliver godt.

Nu er der jo lidt logistik som skal op, når man rejser med børn og derfor havde jeg for lang tid siden bestemt mig for, at jeg selv ville være super organiseret i forhold til min egen pakning, sådan at man ikke lige pludselig ville stå dagen før og rive sig selv i håret over pladsmangel, hi hi 🙂 Jeg har samtidig også sat mig for, at jeg virkelig skal pakke let, for det primære indhold af ferien er strand, pool, hygge og lune sommeraftener, hvilket jo egentlig ikke sætter vanvittig høje krav til tøjmængden. For at overskueliggøre det for mig selv, laver jeg lister og collager. Nogle af dem har jeg tænkt lige at dele og hermed er den første introduceret. Stranden. Jeg har været helt badetøjsløs ind til for nylig, hvor jeg købte hele to badedragter. Den ene mest fordi den var billig og det er altid godt at have en back up. Købte den med skørtet fordi jeg synes den er sød og så er jeg ikke helt så vild med at gå rundt i badedragt. Skørtet giver lidt mere frihed, synes jeg. Den er fra Ellos (her) og den uden skørt er fra H&M (her).
Jeg har allerede en af de fine Gweneth bags fra DAY, men den bruger jeg fortrinsvis til Cookie, så har bestilt en fin blå en (her). Der kan jo være alt i den og i en snæver vending kan den også bruges som håndbagage, hvis det skulle træffe at man kom til at købe et eller andet med hjem 😀 Klip-klappere har jeg aldrig kunnet fordrage …. syntes det gjorde afsindig ondt at have den der dims mellem tæerne, men da jeg fik et par fra Ipanema i goodiebag engang, prøvede jeg igen og dem kan jeg holde ud! De er faktisk gode, når man vænner sig til dem og virkelig strandvenlige jo, så dem kan jeg kun anbefale (fx her).
Solpleje skal der naturligvis med i litervis. Ved godt man kan købe på stedet, men det er tit virkelig virkelig dyrt, så jeg har altid en del med hjemmefra. Den største bunke er Cookie’s, men min er da også ret pæn. I får lige mine nuværende yndlinge her: Cooling Mist fra Nivea (genial! Køler og beskytter på samme tid – fås her), ansigt solpleje med antiage fra Sensai (beskytter og nærer samtidig – fås i Matas og Sephora bl.a.) og sidst men ikke mindst oliespray fra Vichy. Jeg brugte 3-4 styk sidste sommer og er nærmest afhængig af både duft og følelse på huden – fås fx på apoteket.
Tror ikke jeg kan begrænse mig til ét par solbriller, men hvis jeg skulle, så blev det nok mine RayBan Aviators.

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel

Derudover skal jeg selvfølgelig have et kedeligt håndklæde, en insektstift, aftersun, gode bøger (efter jeres fine anbefalinger her …. kom gerne med flere!) og et godt gammeldags krydsordshæfte med. Musik osv. kommer i et andet indlæg, for det kan jeg simpelthen ikke undvære 😉

Har jeg udeladt noget til stranden i jeres øjne? Glemt noget?

8 Comments

 • Bolize

  Jeg kan i hvert fald godt supplere med læsestof 😉 … tror da bestemt ikke du har glemt noget som helst … 🙂

 • rijaH

  Heh jeg bruger også min sorte fra DAY til pusletasken. Det egner den sig bare for godt til ;D Jeg er også blevet fan af cooling misten! Den er kanon god 🙂 Jeg ville nok også tage en solstift/læbepomade med spf med til under øjnene og læberne, selvom der for det meste er solbriller der dækker underne øjnene så tager jeg ingen chancer der og heller ikke med læberne! 😀

 • Bittem

  Stilliðtsen af tart tror jeg er det bedste bud, den har jeg selv med.
  Noveller af nobelpristageren munro er fantastisk spændende, jeg snuppede dem på engelsk, så flot sprog.
  ” alt må vige for natten” en fransk bog, en familiekrønike, stærk læsning.
  B