Ønskelisten

Bodystocking shirt med sløjfe – musthave juleønske

Med en helt fabelagtig tur til Paris i rygsækken, gik der næsten en uge før jeg igen fik tid til at ramme tasterne. Jeg lover indlæg om Paris … måske endda to, for jeg vil meget gerne dele tips og gode oplevelser med jer. Jeg kan afsløre, at jeg ikke købte meget i Paris, men en enkelt ting i Louis Vuitton og en lille souvenir … that’s it. Jeg havde ikke et shoppeformål, men et oplevelsesformål.

Jeg er begyndt at se frem mod julen og der er en ønskeliste der skal laves. Jeg har ikke mange ønsker, men et af dem, som er højest er denne smukke og meget feminine bodystocking, som er lavet som skjorte med sløjfe. Den er så smuk og ville elske at have den på til jeans. Især den sandfarvede og den sorte. Jeg tror faktisk at jeg ønsker mig den sandfarvede mest …. hvilken farve er bedst, synes I?
Det er firmaet “The Bodystocking” der laver den og jeg kunne sagtens forelske mig i flere af deres styles. Jeg er super glad for at gå med bodystocking, men jeg har endnu tilgode at prøve dette mærke. Nogen af jer der har erfaringer?
Den fine sag, som hedder “Creative” kan shoppes lige her.

thebodystocking creative

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

2 Comments