Rejser og ture

Efterår i Paris – gode tips?

indlægget indeholder affiliatelinks
efterår i Paris
Billede lånt herfra 

Jeg har hørt at efterår i Paris er noget helt særligt. Farverne og lyset. Stemningen. Kærlighedens by med varme farver på træernes blade, som spejler sig i Seinens blanke overflade. I kan godt høre, at jeg allerede har indtaget det romantiske hjørne, ikke? 😀 Jeg glæder mig helt sindsygt til i morgen tidlig, hvor alletiders miniferie begynder. 4 dage i total tosomhed med min kæreste uden egentlige mål andet end at tage byen helt ind i hjertet og fylde energi på depoterne. Holde i hånd på en bænk, drikke kaffe to-go og gå ture. Glæder mig til at tage billeder i hobevis – både selfies og de mere æstetiske. I det hele taget bliver det bare godt. Helt vildt godt.
Det er mange år siden jeg har været der sidst og selv om byen såmænd nok ligner sig selv pænt meget, så sker der jo alligevel altid noget og jeg glæder mig til at genopleve den særlige stemning, som uanset årstid altid findes i Paris. Jeg har pakket mine fineste nederdele og lækreste uldbasisbluser. Simple outfits med lidt lunhed og alligevel klassiske. Til lejligheden har jeg købt den her smukke nederdel med blomster fra Ganni (er den ikke fiiiin?) og den her grønne top til, som er vildt billig men SÅ lækker i kvaliteten. Man skal jo næsten have kjole eller nederdel på i Paris, ikke? Lidt ekstra chic-ness 😀
Alt er faktisk på plads. Pakning – tjek. Mig selv – tjek. Hus- og hundepasser indflyttet – tjek. Styr på sommerfuglene i maven – Utjek. Men det er helt ok <3

Læs også:  Weekendplaner

Lidt shopping?

Selv om jeg jo så udmærket godt ved, at jeg absolut ikke kan lade være med at shoppe lidt, så er det faktisk slet ikke det der fylder mit hoved lige nu. Jeg glæder mig da til at snuse i både LV, Chanel og alle de andre smukke butikker og jeg vil da ikke sådan helt skråsikkert sige, at jeg ikke forærer mig selv en lille ting, men nu må vi se 🙂
Vi skal bo ret tæt på Sacre Coeur, som i mine øjne er en af de smukkeste bygninger i Paris. Glæder mig til at kigge ud over byen fra toppen af bakken.

NÅ! Men som sagt …. off I am. Har du nogle gode tips til efterår i Paris – så hit med dem! 🙂