Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Watercolor sommerønsker


Jeg elsker mit sorte tøj, men jeg kan samtidig godt mærke at farverne trækker lidt i mig, når det er varmt og sommeragtigt udenfor. Så får jeg lyst til pasteller, fine guldsmykker og denimshorts. Mener jeg har nævnt det før, men jeg har egentlig aldrig været shortstypen. Nederdele har altid mere været mig, men efter der er røget nogle kilo, er det som om shorts igen vinder lidt ind på mig. I hvert fald synes jeg at det ser pænere ud nu til mig end før.
Kunne godt hoppe i det her outfit ved først givne sommeragtige dag – skjorten som er helt vildt skøn og som jeg er sekunder fra at klikke hjem, shortsene som har den rigtige længde til mig og sandalerne, som bare er så fine, er alle sammen fra Selected, tasken er fra Balenciaga (og hov, den er vist flyttet ind … he he ), ringene er fra Pilgrim og det fine perleøresmykke er fundet på Ebay. På neglene ville jeg give den lidt ekstra gas med Essie’s Chills and Thrills, som er en del af den nye Neon kollektion.

Kunne jeg ikke sagtens retfærdiggøre at indkøbe sådan et fint sæt? 🙂

Læs også:  På ønskelisten - fødselsdagsønsker

8 Comments