Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

Ancient Greek Sandals

ancient greek sandals

Det er ved at være tid til sandaler (jaja, okay .. der går måske lidt tid endnu, men det går stærkt – er sikker på, at det bliver sandalvejr lige om lidt), hvilket jeg glæder mig til. Jeg er ikke strømpetypen og har stort set altid bare fødder, når jeg er herhjemme. Elsker derfor de lunere temperaturer, som også gør at fodtøjet kan bæres barfodet – det er skønt!
Faktisk skal jeg i år have mig nogle nye jeg-kan-gå-i-jer-hele-dagen-sandaler og er så småt begyndt at indlede jagten. Man kunne naturligvis være verdens seneste mover og købe Birkenstock, men nej … jeg tror jeg vil noget andet. Birkenstock gør ikke sådan en snild lille 41 mindre at se på, hvilket krydsede remme til gengæld gør 😉 Så derfor jagter jeg krydsede remme, som disse på Ancient Greek Sandals sorte kalvehårsmodel. De er da så fine, ikke? Isabel Marant har også lavet et par fine af slagsen (disse), men nu har jeg haft 3 par IM’ere hjemme til prøvning og ingen af dem sad ordentligt og var faktisk lidt små i det, så hvorfor skulle disse være en undtagelse.

Er sandaljagten gået ind for jer også eller er I stadig godt kørende fra sidste sæson mon? Måske I har spottet nogle cool flade af slagsen – hvis ja, så drop endelig links i en kommentar 🙂

Læs også:  Strålende hud som er til at betale

5 Comments

%d bloggers like this: