diverse,  Livet er en fest,  Ønskelisten,  Skriblerier

Veninder og sneakers

harlekin bakke

Endelig weekend! Synes det har været en helt skør start på skoleåret og jeg tror aldrig, at jeg har glædet mig så meget til et par dage ned i gear uden de vilde planer. Det eneste, som jeg egentlig har på programmet er lidt hygge med familien og at få så meget arbejdstid som muligt med mine blogs. Skal vist have kigget på en ny header efter jeg har klippet håret af 😉 Det kan jeg mærke at jeg glæder mig helt vildt til. I går gik dagen med gode veninder efter arbejde. Først besøgte jeg den ene på sygehuset, hvor hun er indlagt i forbindelse med at have haft cancer i brystet. Hun er heldigvis i topform og er kommet flot igennem kemobehandling mm, så vi er mange der igen trækker vejret normalt på hendes vegne. Det har været hårdt at se hende gå igennem så meget, frygten for at miste hende og er virkelig inderligt glad for, at hun har det så godt nu, som hun har det.
I går aftes havde jeg så “grooming night” med en af mine bedste veninder – vi har sådan en aften nogle gange om året, hvor vi ordner et eller andet. Hår, negle, makeup os. Det er vildt hyggeligt og totalt tøset 😀 Jeg havde lidt godter på bordet … bliver bare nødt til at give et shout-out for de der “Kims nøddebrud” – hold K*** hvor er de gode og totalt vanedannende!

adidas zx Flux

I dag blev der tid til lidt webshop browsing for jeg har bestemt mig for at indkøbe et par fede sneaks. Nogle lidt anderledes, men stadig nedtonede. Faktisk er jeg faldet pladask for de nye Adidas Flux med skyggegrene på – de er simpelthen så skønne, synes jeg, så nu går jeg lige lidt som katten omkring det varme visa og det klør lidt i fingrene for at sige zip-zip og haps. De er seje, er de ikke? (fås her)

Læs også:  Sommerpostkort

Håber at I alle får den skønneste weekend … skal I lave noget hyggeligt? 🙂

 

Adlink i teksten

4 Comments

 • Guapizimo

  Jeg kan godt forstå at du har set frem til weekenden nu hvor hverdagen for alvor er startet igen, jeg gruer lidt for når det sker for os i starten af september.

  I øvrigt godt at høre at din veninde er kommet så flot igennem kemobehandlingen og har det godt nu!

 • Lullumut

  Jeg har det på samme måde. Det er dejligt med weekend 🙂 Synes det var lidt hårdt at komme tilbage på job efter 3 ugers afslappethed. Og der har allerede været en hel del overarbejde.
  Åh, godt at din veninde har det godt igen. Vi krydser fingre for, at det ikke kommer igen. Min svigermor har selv været igennem det. Hele 2 gange. Denne gang har hun også kræft i lungerne, så de forsøger bare at holde begge dele nede. Hvis de skal operere enten lunge eller bryst, kan det ene ikke behandles samtidig. Puha.
  Ret pæne sneakers. Jeg har selv købt nogle med hjem fra NY i nogle ret fine print. Holdt mig til sort/hvid. Det kan godt gå hen og blive for farverigt 🙂