Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

SS14 – Minimum læderskjorte Saraline

 

minimum saraline læderskjorte leathershirt
Et af de meget få billeder der overlevede inden SD-kortet gik i stykker, var dette. Og heldigvis at det så tilfældigvis var et af dem med en ting på, som efter afsluttede pressedage, endte på min personlige top 5 over totalt yndlings-musthaves for den kommende SS14-sæson. En fuldstændig smørblød læderskjorte fra minimum, hvis kollektion i øvrigt generelt er super lækker og stærk, så tænker at vise jer mere fra den på et tidspunkt.. Skjorten, “Saraline”, er begyndt at dukke op rundt omkring – bl.a. i denne danske webshop, som jeg fornyligt opdagede. Både skjorte og shop er bogmærket og så må vi se, hvad det ender med, men der skal alligevel en del overvejelse til med et prisskilt på 2000,- Jeg synes faktisk ikke prisen er urimelig, for nu har jeg jo stået med den i hånden og mærket den, men det er klart, at den naturligvis skal fintænkes ift garderoben inden et køb gøres. Men altså … bare sådan lige løst fra toppen af hovedet …. så kan den jo styles med alt, stort set. Ultra sej til skinny jeans – både blå, grå og sorte, men også over en rå top stående åben. Til pencil-, skater- og miniskirts. Over figursyede kjoler som en casual jakke. Med en sej strik over her i de kolde måneder. Osv. Osv.
Ret god til at overbevise mig selv ikke? 😀

BTW … det der lækre leo i ser i baggrunden er Kokoons forårsvarer. Mums, siger jeg bare ….det er bare nogle rigtig gode kollektioner denne gang. Som i rigtig rigtig gode kollektioner!

Læs også:  Søndagstip: Billige Puma sneakers

4 Comments