Shopping og Inspiration

I er så gode til at være ærlige …

… og endnu en gang har jeg brug for, at I giver jeres mening til kende. Denne gang handler det om ny header. Og der er en helt særlig grund til at den skal være “spot on”, som man siger. Der er ingen bedre end jer til at vurdere det … det er jer der ser på den dagligt og I plejer at være super ærlige.
Det er vigtigt at headeren signalerer det rigtige, at den er “malsen” og at de indlæg man får på bloggen matcher op med dens stemning/farver osv.. Gi’r det mening? Sig et par ord i en kommentar eller giv en stemme i boksen under headeren, hvis du hellere vil det. Så har jeg en idé om, hvad I mener alligevel 🙂

Og hvorfor blev en header så lige pludselig vigtig? Ja, det kan vi jo så gætte lidt på samtidig 😉
Klik evt. på den for at se den isoleret ….

.

header malsen xx

.

Stem ….

[poll id=”10″]

Læs også:  Louis Vuitton rygsæk - når man har ønsket sig noget i 100 år

37 Comments

 • Maria Ørum

  Synes den er for neutral, ikke noget der lige umiddelbart ville fange mig hvis jeg ikke kendte bloggen…
  Kunne godt tænke mig noget mere farve på 🙂
  Vh Maria

 • sisse marie

  Jeg ikke så vild med den. Synes det er for neutral, farveløs og intetsigende. Og det total modsatte jeg tænker på når jeg tænker din blog.
  Jeg tænker modig, moden, varme,lukses, klassisk og glæde. Og det afspejler den ikke. Ville glemme den hurtigt igen.
  Aj hader at skrive noget negativt, men håber du kan bruge lidt af det.

  • Marlene D

   Det er helt fint, Sisse Marie! 🙂 Jeg beder jo selv om det!
   Og det er en super cool kritik du har – jeg håber at du vil synes en tand bedre om den endelige udgave.

 • Lullumut

  Hm. Jeg er ikke så vild med den. Den er lidt anonym. Der mangler noget farve og tjubang, og så er du jo super smuk, så et større og mere tydeligt billede af dig vil gøre underværker 🙂
  Med krydset gætter jeg på, at man skal stemme på dig til noget 🙂

  • Marlene D

   Hvor er det en pæn kommentar – mange tak 🙂
   Jeg har faktisk skiftet krydset ud …. de forkerte associationer man får. Håber at du kan lide den endelig udgave mere, selv om der ikke er mere tjubang på. Men mere kontrast og tydelighed.

 • Lotte

  Jeg synes, den er super fin. Elsker det enkle og minimalistiske – men jeg er heller ikke til for mange farver og ‘tjubang’. Og så er det i øvrigt et super godt billede af dig og dit TDF hår 🙂

  • Marlene D

   Kold synes jeg ikke den er, men jeg kan sagtens se at den måske er for sløret og ufokuseret. Det har jeg arbejdet på i den endelige udgave! 🙂

 • Bolize

  Jeg er hverken enig i kold, intetsigende, farveløs eller anonym … men jeg er på den anden side heller ikke helt “storfan” af den. Hmmmm. Måske er det fordi du inden for det sidste års tid har ændret din personlige stil temmelig meget? Netop til det mere enkle med et twist eller en finurlig drejning – endda minimalistisk eller underspillet sommetider og SÅ giver headeren bare pludselig rigtig god mening. Men måske er det kun den lille detalje, at header’en “fader” lidt for meget, så billedet af dig kommer til at fylde for lidt? Så summa summarum, har du nok ramt rigtigt med den – men at den skal tilpasses lidt hist og her? Du er jo himmelråbende kreativ, så jeg tvivler ikke på, at den kommer til at sidde lige i skabet 🙂 ♥

  • Marlene D

   Mange tusind tak for den smukke kommentar – det er nemlig vigtigt for mig at fange, at min stil netop har taget en drejning/ er blevet mere sikker end den nogensinde har været. Jeg har arbejdet videre med den og håber at du vil kunne lide resultatet 🙂

 • Miriam

  Jeg kan egentlig godt lide den, men jeg bryder mig ikke om krydset… Får nogle sære associationer til politik. (Og nu vi er ved ændringerne, så ville det være rart, hvis skriften var lidt større i feltet, hvor man skriver sin kommentar. Jeg har svært ved at se, hvad jeg skriver!)

  • Marlene D

   Krydset er taget ad notam … har faktisk skiftet det ud med noget andet i den endelige version 🙂 Jeps, det med skriften løser jeg ….Tak for input, Miriam 🙂

 • Ann

  Jeg kan godt lide at den er enkel, men billedet fænger ikke, du er på vej væk prøv evt at spejlvende billedet og så lidt skarpere billede. Farver og alt for mange billeder er alt for forvirrende og flytter fokus fra teksten. Så stilen er lige mig!!

  • Marlene D

   Forsøgte lige at spejlvende, men det blev helt forkert proportionsmæssigt …. har gjort noget andet. håber du vil kunne lide det endelige resultat 🙂 Tak for den fine kommentar!

 • Birthe

  Jeg synes, det er meget smukt billede af dig, drømmeagtigt.
  Men jeg kan f eks bedre lide billedet, hvor du viser læderskjorten, der kommer de kloge, lidt skælmske, smukke øjne mere til deres ret, det er jo dig!

 • Sascha

  Jeg synes den er fin, så jeg har stemt god!
  Jeg elsker nu det billede hvor du ‘roder’ dig selv i pandehåret, så det kunne også være godt.

  Uhh hvor spændende – skal du flytte?
  Eler krydset hentyder måske til et samarbejde?

  • Marlene D

   Tusind tak , Sascha 🙂 “rode”-billeder er der bare så mange der har… det er sådan en slags typisk blogger-ting. At man lige roder lidt i håret.

   Bum bum….. tampen brænder 😛

 • Mette

  Syntes der mangler lidt mere liv i billedet. Har set et par billeder herinde for nyeligt, hvor du har opsat hår og kigger lidt væk fra kameraet, de er gode

  • Marlene D

   Mange tak – jeg havde først valgt et af billederne med opsat hår, men gik alligevel væk fra det, da der er et eller andet ved det her billede jeg rigtig godt kan lide. 🙂

 • Karina B.

  Jeg synes den er mega flot!
  Den ser vildt professionel ud og er meget stilfuldt – og det passer jo til dig og din blog 🙂

  Det eneste jeg undrer mig over er X’et, men samtidig tænker jeg, at det kan være en del af de nye ting, du har i ærmet.

  • Marlene D

   Mange tak, Karina 🙂 Hvor er det fine komplimenter!

   Ja, det der x er måske ikke lige i skabet … det var mere tænkt som at bryde den store hvide flade lidt.

   • Karina B.

    Det er da også en god idé.
    Kan det være en idé at prøve med et M, så det har en betydning?

    Nå men uanset hvad, jeg synes den er flot og det er et mega fedt billede af dig.

    Ha’ en dejlig dag 🙂

 • Heidi

  En ommer søde Malsen, for neutral, gerne lidt mere pang på “drengen” og mere dig 🙂 er sikker på du får den til at sidde lige i skabet.
  Knus

 • Lise/walkinrunout

  Jeg synes egentlig at den er rigtig flot…. den er bare ikke lige, hvad jeg forbinder med dig…
  – Den er meget minimalistisk… og en lille smule kedelig… og det er du slet ikke i hverken tøjstil, skrift eller billeder..
  – det lyder lidt hårdt at klikke “det er en ommer”… for det er jo ikke til at vide, om du vil i en anden retning… end du er nu!!!
  – og man kan jo godt være tro mod sig selv og ændre sig … uden at det er noget vi som læsere har opdaget (kender det lidt fra mig selv)
  Bare du fortsætter med det du gør… så er jeg egentlig lidt ligeglad med headeren… (den er mere blikfang for førstegangsbesøgende, tror jeg)
  Kram!

  • Marlene D

   Tak, Lise – det er en meget fin og brugbar kritik du giver. Jeg tror du har ret i, at læsere som har læst med længe er ret så ligeglade med,hvordan headeren ser ud, men førstehåndsindtrykket af bloggen ligger alligevel stadig gemt der … netop til nye læsere 🙂
   Jeg føler, at min blog er blevet mere minimalistisk i både form, billeder og opsætning – men ikke i ord og det var det jeg synes var rigtig svært at kombinere i en header. For jeg vil gerne have at læsere ved, at de møder et hyggeligt skriveunivers på min blog, men samtidig er det jo ofte billeder, som vægter tungest i læseres optik og tja … så er man tilbage på 0 😀
   Ret svært!
   Kram