Min stil

I spejlet …

paul smith outfit

Avs! Så gik den søndag lige, hva? Jeg tjekker lidt sent ind i dag.
Jeg håber at I har nydt weekenden og at der er kommet lidt energi tilbage i depoterne. Det er der her i hvert fald. Vi holdt fødselsdag for Cookie i lørdags og senere tog jeg på arbejde for at knokle med prøveopgivelser. I dag har jeg bare slappet af hjemme og nydt at shorts var en mulighed, makeup var unødvendigt og at computeren sikkert ikke løb nogen steder. Wordfeud har fået en revival i min verden … havde glemt, hvor sjovt det er.

Nu sidder jeg og kigger mapper med billeder igennem og ser dette outfit! Det er fra pressedagene og er et vaskeægte spejl-outfit som i de gode gamle dage, hvor alt man behøvede som blogger var en kameratelefon og et spejl til at snapshotte dagens i. Men hey …. det er da vist okay en gang imellem? 🙂
Skjorten er faktisk mørkeblå på ryggen og er vildt cool, synes jeg!
Den ternede skjorte, som hænger “i vejen” er i øvrigt vildt lækker – den skal jeg nok vise jer senere. Tern er bare hot hot hot igen på AW14.

Skjortekjole fra Paul Smith, sko fra Berties, cardigan fra Vero Moda, briller fra Ray-ban

Læs også:  Sommeren der gik

3 Comments

  • Kristine

    Hep. Det vigtige ved en blog er jo ikke om billederne er taget med spejlrefleks af din egen personlige fotograf på den perfekte bagrund, men om billederne er inspirerende. Og det er dette bestemt 🙂

  • Sara

    Personligt tager jeg engang imellem et godt, gammeldags spejl-outfit til mine læsere, og det virker faktisk ret populært. Jeg tror, at der er noget nostalgi over at gå tilbage til the good old days 😉 I hvert elsker jeg selv, når det hele ikke skal være smarte modelbilleder, men at man kan se, at det også bare er helt almindelige mennesker, som har en hobby. 🙂

    – Sara // http://www.sarasskab.blogspot.dk