Min stil,  Shopping og Inspiration

McQueen & a guest star

McQueen flats
Synes lige det var lidt længe siden, at jeg havde haft min lille guest star med her på bloggen, så da jeg kiggede mit billedkort igennem i går og faldt over dette billede, tænkte jeg, at det da lige var det jeg skulle dele med jer. Mine McQueen flats kører på 6. år, tror jeg og jeg er lige glad for dem hver gang jeg kan tage dem frem og tage dem på. De har holdt sig helt super, så på den måde var de jo egentlig ikke så dyre igen. Pasformen er også rigtig rar, så kunne godt tænke mig et par mere på et tidspunkt. (Jeg viste engang disse lidt bedre her, hvis det har interesse.) Cookie var fin i blazer og converse, fordi vi skulle til fødselsdag. Hele hans outfit kan ses her i øvrigt.

Jeg forsøger at lade ekstra op i denne weekend – næste uge står nemlig på lange kursusdage og dermed ikke så mange timer med familien. Indholdet glæder jeg mig til, men knap så meget at være væk fra “my boys” 🙂 Rigtig god weekend til jer allesammen 🙂

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

7 Comments