Min stil

Outfit med ripped jeans, leo og lang cardigan – i smukt lys

Det er virkelig længe siden der har været et outfit på bloggen – jeg ved ikke, hvorfor jeg bare ikke når at få dem taget, for synes egentlig jeg har haft nogle ret gode på ha ha 😀 My bad … det må jeg lave om på.

outfit med lang sort cardigan

En sen sommeraften var lyset så fint og jeg lokkede min mand til at tage et par billeder af mig. De behøvede ikke engang redigering så fine var de …. med lyspletter og det hele, så det var bare at vælge et ud. Outfittet i sig selv er vel ikke sådan noget wauw, men det er simpelthen nok noget af det mest behagelige og det jeg går efter, hvis jeg slet ikke er kreativ en morgen. De der ripped jeans fra Topshop er godt nok ved at have tjent deres tid …. sorte er de ikke helt mere, men de er så fede at have på, så må have et par mere (her) tror jeg. Også selv om jeg godt gad de holdt farven bedre. Derudover er t-shirten fra H&M (her) og jeg hamstrer når jeg ser dem online. De er så perfekt tynde i det og har det helt rigtige dybe V uden at blive alt for meget. Cardiganen er ny, så billig, og fra Ellos (her) … jeg har den også i grå (her) og den er faktisk fra deres plussize linje, men ikke særlig stor i størrelsen og formen på den gør også at det egentlig ikke gør så meget, at den er lidt oversize (mine er str. 42). Jeg har jo også højden med mig og abearmene (ha ha ), så den fungerer helt fint. Elsker mine lange cardigans og bruger dem tæt på dagligt – kan også sagtens bruge dem her når det er varmt, for de er så tilpas tynde i materialet.
Toppet af med en lang kæde – her med enhjørning fra Pandora – og et par leopard-ballerinaer (fra Pretty Ballerinas), så sker der alligevel lidt og det sort-hvide bliver peppet lidt op. Leo bliver jeg bare ikke træt af, basta. 😀

Læs også:  Sommeren der gik

Hvad synes I?

 

Enkelte aff. links i teksten

7 Comments