Året rundt,  Min stil,  Skriblerier,  Ugen der gik

47//18

Velkommen! I dag var en smuk tæt-på-vinterdag med frost på bilruderne, frost i græsskægget og den smukkeste solopgang ditto -nedgang. Det var en flot dag og nu sidder jeg og dvæler lidt i tankerne omkring, hvordan den forgangne uge var. Der presser sig én altoverskyggende overskrift på. Arbejde. Jeg har knoklet bagdelen ud af bukserne og haft alt for meget “på min tallerken” so to speak. Det kommer jo i bølger og det er ok for mit arbejde er fantastisk, men jeg kan mærke at jeg i sidste uge fornemmede den der stressfølelse, som ikke er rar. Og som gør, at det er svært at falde i søvn, spise ordentligt osv. Samtidig føler jeg der er noget i kroppen, som er på vej og som sniger sig ind på mig og trods den smukke dag i dag, forlod jeg huset i morges med en omgang panodil hot i kroppen til at dulme den feber, som jeg vågnede med.

Fedtede fritter

Men ugen gik heldigvis ikke kun med arbejde – der blev også tid til legeaftaler med Silas, super hyggelig caféspisning med min veninde og kærestehygge med fredags-take-away. Sådan en cheeseburger og fæle fritter kan om noget lindre enhver stressfølelse, ha ha 🙂 Og så ligger stedet med de bedste fritter altså i mit hood. Laaangt ude på landet, så satser ikke lige på at I kommer på de her kanter, men gør I, så sig til, så får I navnet 😉

Den (u)artige forbruger

Og så var det jo den meget elskede/ hadede Black Friday, som vist blev udvidet til hele weekenden.
JA til at dagen fordrer til forbrug og ja, måske også overforbrug. Men det er jo ikke kun Black Friday der gør det i min optik … det er jo hele “vores” livsstil på de her breddegrader – så jeg har det faktisk sådan lidt at det næsten er dobbelt for meget at synes det er åh-så-forfærdeligt med lige præcis den dag, når der nærmest køres evigt udsalg året rundt og der alle steder er tonsvis af reklamer for besparelser osv. Samt at der sjældent er nogen der siger noget til de kvartårlige udsalgsflip …. Hvis man virkelig mener, at man gerne vil ændre på den adfærd vi har, så skal (over)forbruget jo adresseres hele tiden og hele året. Ikke kun når en situation er super tydelig som den har været de sidste par dage. Just my two-cents.
Jeg brugte i år BF til at få handlet gode julegaver og jeg tror såmænd ikke at jeg har sparet meget mere end jeg ville gøre med de dagligdags rabatter og tilbud, men nu var det hele samlet og så kunne jeg sætte et stort hak ved den opgave.
Så at gå ud og skælde ud på BF, og så i øvrigt ikke gøre ret meget andet i løbet af året, svarer lidt i min bog til kun at affaldssortere, når der er nogen der kigger. Jeg ved ikke, om det giver mening det jeg skriver, men måske kan I følge mig en smule.
OG lige til sidst, så tænker jeg altså at man godt kan være en bevidst forbruger samtidig med at man benytter sig af butikkernes tilbud. Måske er det ikke så meget enten eller, som de sociale medier lidt har lagt op til de seneste dage.

Læs også:  Forbrugsbevidsthed: Sådan gik september og et par tricks til starte en god proces
Kære Laura

Købt julegaver ja det har jeg jo så. Til gengæld har jeg været eminent dårlig til at tage billeder i løbet af ugen ….. heldigvis havde jeg en 6-årig som gad tage billeder af sin mor i fin ternet kjole. Jeg synes den er så skøn! En af mine elever mente jeg lignede en køkkendame. Bum – tag den. Jeg valgte at tænke på Laura fra Matador og hun er sgu’ en af de sejeste i min bog altså – så det må være en kompliment 🙂 Jeg kan ikke finde den online, men den er fra Vila.

Hvordan var 47//18 hos jer? Og har i gode planer for denne uge?

Outfit

Taske – Louis Vuitton (klik for at se bedre)

Kjole – Vila

Støvler – Dr. Martens

Cardigan – HM

 

5 Comments

 • Bolize

  Man skal huske at passe på sig selv … mærke efter … geare ned! Men ja, ikke altid så nemt 🙂 Ak ja .. og BF og alt det andet …? Farligt, farligt, farligt. Et klogt hoved skrev et eller andet sted, at hvis man kunne lade være med at klikke sig ind på “vilde salg” af enhver art i 24 dage, ville man pludselig have råd til at logge på “vilde salg” HVER DAG i laaaaaaaaaaang tid … hahaha … mht Laura fra Matador, ja, så er jeg helt enig: En sej kvinde af de helt sjældne, meeeeeeeeen SKAL du nu være en Laura, så synes jeg faktisk at modellen Laura James og du har rigtig mange fællestræk – ja, hun har grønne øjne, hvor dine er blå, hun har lidt mørkere hår, men: I ligner sgu hinanden ret meget 😉 <3 … og NU er det snart jul – hu-hej hvor det går stærkt! Men så skal der hygges 😀

  • Malsen

   Ja det skal man 🙂

   Jeg tror det kloge hovede helt automatisk vælger de links fra som ikke giver mening.
   Tror de fleste er gode til at sortere 😉

   Laura ….. hende må jeg tjekke ud 🥰