Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

Driving home for Christmas cars

I dag er der en måned til at mange af sidder ved julebordet med lige dele store forventninger til om sovsen er vellykket, de brune kartofler tilpas søde og om man for katten dog ikke snart kunne være den heldige og vinde den fordømte mandel. Men jeg ville da lyve, hvis jeg ikke også sagde højt, at jeg glæder mig som et lille barn til at få min julepynt op, pakke gaver ind (de bliver så pæne i år med stribet papir og rødt tilbehør) og langsomt komme i den rigtige stemning.

Således er i dag den perfekte dag at tage det første spæde juleskridt, hvilket betyder, at der er flyttet to små juletræer med lyskæder ind i vindueskarmen og min hvide folkevogn, som jeg viste jer sidste år, har fået følge af den sorte, som blev lanceret i år fra House Doctor. De har været super populære, hvilket jeg godt forstår. De er så fine og jeg skyndte mig at bestille den sorte allerede i september! Ha ha 🙂
De er begge på bud lige nu …. find den hvide HER og den sorte HER (affiliatelinks)

Julen er i gang. I morgen skal de udendørs lyskæder op og jeg forestiller mig at gå i gang med at pakke pakkekalendergaverne ind allerede i aften.

Har I nogen ønsker i forhold til decemberindlæg? Sig frem! 🙂

 

 

Læs også:  Leggings til kjoler, leggings til sweats, leggings til alt - coronatidens bedste beklædningsdel