Hjem og bolig

At finde det fineste sengetæppe

Mit sengetæppe har aldrig været i problemer før, men så igen – jeg har også altid haft hund og været ret så bestemt omkring at hunde ikke er i møblerne. Og jeg har som sådan aldrig rigtig tænkt, at det skulle være anderledes. Altså, at jeg skulle være andet end hundeejer, men så var det at der var et opslag på fb med de sødeste små kattekillinger, som manglede et godt hjem og ja ….så gik der ikke længe førend en lille grå bandit var flyttet ind og så var jeg pludselig også sådan en der havde kat.


Når man nu ikke er vant til dyr i møblerne og på/i sengen så har man naturligvis heller ikke fantasi til at forestille sig, at sådan et lille myr kan finde på at “linge” på ens fine (og absolut ikke billige) sengetæppe.
Og når man så først ser det om aftenen, når “tåren” er tørret, så behøver jeg vel ikke at nævne, at der naturligvis kommer afblegede pletter uanset hvor mange gange man skrubber og vasker. Suk.
Nu er hun heldigvis ikke killing mere og blevet noget bedre til at lokalisere rette steder til at lade vandet på, så jeg kan endelig retfærdiggøre at skifte sengetæppet ud. Jeg vil gerne have et Hay sengetæppe, som dem Designdelicatessen har her i deres sortiment. Min søn har allerede sådan et på sin seng og jeg synes strukturen med de store cirkler – Mega Dot – er så flot.
Overvejelsen lige nu går på farven. For på den ene side kunne jeg godt tænke mig sådan et flot varmt gult et, men der er også stadig noget ved et flot og stilrent gråt. Det er også så nemt at skrifte puder osv til .
Uanset hvad så er selve designet stilrent, klassisk og elegant, hvilket er så vigtigt for mig. Mit soveværelse skal helst signalere ro og ryddelighed samtidig med at det gerne må have et strejf af lidt blød romantik.

Læs også:  Nyt soveværelse, ny rokade, ny start

Hvilke farver har I i soveværelset og hvad foretrækker I i forhold til stil?