Hjem og bolig,  Shopping og Inspiration

København

københavn

Mit hjerte banker for København, selv om jeg ikke bor der. Jeg føler mig hjemme derinde og tager mig selv i at smile så snart jeg kan skimte byens tårne fra vinduet i enten bilen eller s-toget. En af mine største drømme er at få lov til at bo derinde i en periode … allerhelst midt på Rådhuspladsen, hvis det kunne lade sig gøre 😀 Det er en kombination af flere ting, tror jeg. Dels er det selvfølgelig min indbyggede interesse for historie, som spiller ind, men det er også pulsen, energien og det store udbud af kulturelle muligheder, som trækker i mig. Desuden er der virkelig stor forskel på rummeligheden i forhold til, hvor jeg bor … i en lille forstad til en forstad, hvor der ikke skal meget til før snakken går og man ikke skal stikke for meget ud før det bliver bemærket. Det har jeg det såmænd fint nok med som sådan, men indimellem ville jeg ønske at der var det spænd og den tolerance, som jeg synes jeg møder i København. Forskellighederne. Der er altid noget at kigge på – altid noget nyt at opdage.

Engang var jeg på Christiania med en klasse og købte en plakat med Københavns tårne. Den var så fin, men desværre ødelagde sollyset de smukke farver, fordi jeg ikke havde tænkt mig om ift hvor den hang på væggen. Har fablet om den plakat ofte til både familie og venner, så da mine forældre havde denne lidt anderledes smukke udgave med til mig, i ramme og alting, på min fødselsdag, var der sgu’ næsten ikke et øje tørt! Jeg KNUSelsker den, fordi den fortæller så utrolig mange historier på en og samme gang – om fortid og nutid, om gammelt og nyt. Nu hænger den smukt i stuen over vores gamle skrivebord og minder mig om det sted jeg ville ønske jeg var en del af, hver dag.
Kan I lide den?
Plakaten kan fås her bl.a.

Rigtig god lørdag – jeg trækker lod om de fine øreringe enten i dag eller i morgen, så du kan stadig lige nå at være med 🙂

Læs også:  Hår der knækker og bliver hurtigt slidt

16 Comments

 • Christina

  Det er en rigtig pæn plakat, du har fået dig.
  Vil gerne selv have en københavner-plakat, overvejer om det skal være sådan en, eller om jeg skal vælge fra Vissevasse eller Kortkartellet.
  God lørdag.

  • malsen

   De er også smukke dem du nævner – jeg ville gerne have flere med tiden og kunne sagtens forestille mig at de blev dem 🙂 God dag!

 • Birthe

  Skøn plakat.
  Jeg er født i kbh og boede vigtige ungdoms år der, år, hvor livslange venskaber opstod. Også jeg savner energien, humøret, den hurtige replik, rummeligheden.
  Men du kan dog futte derind på kort tid.
  Ang LV, følger du udviklingen?
  Et hastigt spørgsmål: hvad synes du om størrelsen på SC PM…jeg tror jeg er mere til 25eren til all round taske.
  Hvordan går det medbisserne.
  B

  • malsen

   Lige præcis samme værdier sætter jeg pris på ved Kbh. 🙂 Jo, det kan jeg men det er jo ikke helt det samme, som at kunne indsnuse byen fra første morgensolstråle. Det gad jeg gerne 🙂
   Ja, det gør jeg, men informationen derindefra er lidt sparsom i øjeblikket synes jeg ….så det er svært for mig at holde mig helt opdateret på afstand. Synes 25’eren er lidt lille? Men jeg er også høj … 30 passer bedre til mig.

   Det går heldigvis bedre med bisserne … det var godt at få den ud! Så irriterende at have så svage tænder.
   KH

 • Bolize

  Ja, det er en meget smuk plakat og så utrolig flot “kringlet sammen” – vi nød at give dig den ♥

 • Lullumut

  Den er flot! Jeg vil gerne selv have en by plakat. Men den skal være med enten Lyngby eller Søborg, da jeg ikke har noget tilhørsforhold til København. Håber de kommer en dag..

 • Majbrit

  Jeg elsker også København med hele mit hjerte. Men omstændigheder gør at jeg lige nu skal bo i provinsen. Skøn plakat. Jeg forstår godt du er glad for den.

  • malsen

   Sådanne omstændigheder har jeg også, men jeg håber virkelig at det en dag bliver muligt 🙂
   Mange tak!

 • Simone

  Jeg er ikke vildt imponeret over KBH ^_^ … Men det er da sjovt at være der af og til. Men jeg er nok lidt for fascineret af naturen, og alenetid, til at ville kunne bo i KBH i længden ^_^

  Simone
  Microcut.dk