Året rundt,  Hjem og bolig

Efterårets små projekter

qvalitet.dk

Efterårets små projekter. Det varer ikke længe før det er for koldt at lave de store udendørs ændringer og gudskelov er vi super godt med herhjemme med det. Mangler måske lige at gøre haven lidt vinterklar, men det er faktisk det. Til gengæld har jeg en del små projekter, som jeg rigtig gerne vil hygge mig med, når der er tid i løbet af efteråret. Se punkterne under billedet.

Efterårets projekter …. so far
  • Efterårets hyggelige søndagsture er efterhånden en tradition herhjemme. Kastanjejagt og efterfølgende fremstilling af underlige dyr. Og ture i lokalområdet til fx de smukke parker omkring Vallø
  • Kortere sommerhusture
  • Føromtalte strikkeprojekt. Den lange cardigan. Fil’e’me spændt på om den bliver til virkelighed nogensinde. Vi snakkes ved om nogle måneder 😀
  • Grundig sortering af loft og udsmidning, bortgivning og salg af (hvad jeg regner med bliver) en hel del. Gud hvor det trænger.
  • Små projekter i togvognen Mandalay. Vi er godt med udvendigt for i år, men der er ting jeg gerne vil gå i gang med indvendigt og som ikke kræver alt for mange $$
    Jeg vil gerne gå i gang med at slibe maling af de vægge som ikke skal isoleres og jeg vil gerne gå i gang med at male de fine gamle svenske køkkenstole. De skal have kalkmaling! Det er nemlig muligt at male med kalkmaling til møbler og så får man det her lidt antikke, lidt støvede og frem for alt matte resultat. Jeg har set en del billeder med resultater på instagram og det er lige præcis den “vibe” jeg gerne vil have frem i togvognen. Nogle af væggene skal også males med kalkmaling, men dog ikke endnu, da jeg gerne vil have vi får isoleret det vi kan først. Og det bliver med stor sandsynlighed ikke i år. Er vildt spændt på at prøve at male med den type maling.
  • Små projekter herhjemme. Well, det er nok ikke et lille projekt, men jeg vil gerne have fikset vores bryggers lidt op. Tænker min mand kan gå og hygge sig lidt med det, mens jeg nusser om at male stolene fine 😀
Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

Efterårets projekter ser ind til videre sådan ud for mig. Har du nogen “faste” efterårsprojekter eller noget særligt, som du har på programmet i år?