Året rundt,  Skriblerier

Det glæder jeg mig til i 2021: mere investering, en eksamen, mere Louis Vuitton, maling og en flot togvogn

Det er længe siden jeg droppede nytårsforsætter.
Det endte som regel med at blive en hammer i hovedet, når jeg gang på gang måtte indse, at det som regel aldrig gik som håbet. På en måde som den svamp på mit foto …. smuk, men giftig, for de gode intentioner giver jo dårlig samvittighed, når de ikke bliver indfriet.

Fint naturbillede fra Vallø slotspark

Så i stedet vil jeg glæde mig til nogle få ting, som jeg ved er realistiske.

Først og fremmest, så kan jeg forhåbentlig tjekke endnu en eksamen af på Åbent Universitet, som jeg skrev mere om her, allerede om en uges tid. Jeg starter opgaveskrivningen på mandag og har så en uge til at aflevere. Jeg har haft Mellemøstens moderne samfund med videnskabsteori i dette semester, som nu skal afsluttes. Det kommende semester bliver jeg en slags løsgænger, da jeg mangler at tage eksamen i et fag, som jeg allerede har læst – så tænker at bruge næste semester på at få læst op på det og få taget eksamen.
Der bliver kortere og kortere vej til BA’en. Fedt.

Louis Vuitton heart purse / Game on kollektionen 2020

Her i onlinehjemmet, er det mit mål at få skrevet mere om investering, økonomi og genbrug. Jeg startede jo sådan set allerede i går med dette ret så vilde “spare”-tip.
Jeg vil også gerne skrive mere ind i et af de emner, som i årene der gik, har fyldt rigtig meget – nemlig Louis Vuitton. Der findes allerede så mange skrevne indlæg her på “Malsen” om lige netop LV. Se fx denne kategori eller denne søgning. Men der er altid mere at skrive om LV, selv om min interesse har ændret karakter over årene. Jeg vil rigtig gerne dele mange flere videoer med jer og gode tips generelt.
Vil også sætte mere fokus på køb og salg secondhand.

Læs også:  En handywoman vokser med opgaven


Selvfølgelig vil jeg stadigvæk bruge plads på alle de ting, som jeg også normalt deler. God hudpleje, lidt opskrifter og så bare de der helt almindelige skriblerier om livet, som jeg faktisk holder meget af at dele med jer, samt almindelige oplevelser med familien, outfits og alt det jeg plejer.
Der er stadig også mere arbejde vedrørende mine ar, så den proces og samarbejde med Dermocosmetic fortsætter også.

Elsker min nye teddy stol eller bamsestol, om man vil.

Når foråret kommer, så skal vi først og fremmest have malet det vi ikke nåede i efteråret herhjemme. Der er lidt udendørs, som skal klares, men også stuen. Det er egentlig ret hurtigt klaret, men det er så dødkedeligt ha ha 🙂 Vil meget hellere indrette end male.

Udsigten ved stranden i Karrebæksminde / Enø


Jeg vil meget hellere kaste mig over Togvognen, som holder så fint og venter dernede på Lolland. Min lille ønskematrikel. Kan slet ikke vente med at komme i gang selv om vi næppe bliver færdige i 2021 med den. Forhåbentlig når vi et godt stykke og jeg glæder mig til at dokumentere processen.

Et af det store ønsker er at der kommer lidt mere liv i kommentarfeltet. Det er som om at det er blevet vanskeligere at få dialogen her – jeg ved ikke hvorfor?

Jeg vil glæde mig til at læse jeres kommentarer om, hvad I har af planer for 2021 og imens vil jeg tage lidt tøj på der ikke er nattøj. Tænker igen-igen at smutte i yndlingsbukserne pt fra Cabana Living. Velour! Love it.

Velourbukser fra Cabana Living, støvler fra Zara