Skønhed

5 parfumer jeg er vild med for tiden og de bedste steder at købe dem online

“For tiden” er egentlig nok ikke helt rigtigt ordvalg i titlen, for flere af de her parfumer har jeg fortalt jer om før, men det er bare sådan at nogle dufte bliver hængende og andre bliver skiftet ud.
Jeg plejer at dele mine yndlinge med jer med jævne mellemrum, så da jeg alligevel lige skulle tørre hylden af for støv, så tænkte jeg det var tid.

“De fem yndlinge”

Så. For tiden er det disse 5 parfumer jeg bruger. Nogle mere end andre – jeg håber at jeg kan inspirere til dit næste parfume snus eller køb.

De fem favoritter er:

  1. CLEAN AIR. Jeg er vild med stor set alle CLEAN’s parfumer og har været det tæt på altid. De sidste par år har det været AIR jeg har brugt, men jeg kunne rigtig godt tænke mig Blossom til sommer.
  2. HERMES TWILLY. Åh den er skøn. Men dyr, så jeg sparer lidt på den – sidst jeg var ude at rejse, var jeg heldig at score den på en kampagne til en god pris, men hvem ved, hvornår man sådan komme til at indfinde sig i en lufthavn igen.
  3. LELAS. Pæoner og den skønneste duft…. LELAS fås desværre ikke i Danmark, men kan købes i Tyrkiet og i de fleste lande i Mellemøsten. Det er et parfumeri, som laver deres egne dufte og de er så gode. Jeg har fået denne af en veninde, som selv havde den på og sidst hun var ude at rejse, havde hun købt den med til mig som gave. Måske var hun træt af at jeg konstant gik og snusede til hende 😀
  4. CHANEL no5. En gave fra min mor, som ikke brød sig om den – jeg mindedes ellers at jeg heller ikke brød mig om den, men da jeg fik duftet til den igen, så havde jeg en anden opfattelse. Duftsansen ændrer sig åbenbart også med årene.
    Den er lidt i den tunge ende, så det er ikke en jeg bruger så ofte, men den er dejlig og klassisk, synes jeg. Tak, Moar <3
  5. DOLCE & GABBANA PEONY. Flere pæoner. Elsker den duft og jeg løb tør kort før jul. Var så heldig at få den i julegave af min kære veninde, så nu er den heldigvis på hylden igen. Elsker den.
Læs også:  Trænger du til at prøve en ny duft?
Her shopper jeg mine parfumer

Jeg shopper mine parfumer forskellige steder, oftest online og allerhelst på tilbud. Følgende steder er ofte der jeg kigger først og de er alle linket til jer:

Matas – dels pga medlemspoint og at der ofte er rigtig fine rabatter.

Med24 – gode tilbud og et rimeligt udvalg.

Billigparfume.dk – her er der tit rigtig fine tilbud især på de større ml – har gjort gode handler her.

Nicehair – den kender de fleste nok. Jeg holder særligt øje med rabatkoder og nyhedsbreve herfra.

Billigvoks – den kender I sikkert også (og kunne de ikke skifte det navn …. hihi), men her holder jeg også øje med gode tilbud og nyhedbreve. Har købt mange gode gaver her.

Lookfantastic – super side med rigtig mange gode rabatkoder og tilbud. Tilmeld dig nyhedsbrevet, så kommer de eller ofte står de også bare øverst på siden.

Sidst jeg tippede om mine yndlinge så det således ud. Der er faktisk gengangere.

Men hvad med jer – hvad dufter I af i januar 2021?

Ønsker jer en herlig aften,
Kh
Marlene