Shopping og Inspiration,  Skønhed

5 x yndlingsparfumer som er med mig hele året

Jeg er her. De sidste par uger er fløjet i godt selskab med fulltime motherhood, lidt for meget arbejde og en masse af de der irriterende men nødvendige gøremål, som bare ikke lader sig parkere. I ved det og kender det…. for vi har dem allesammen. Nogle gange undrer jeg mig dog over, hvordan en dag eller uge for så vidt, kan gå så hurtigt.

Tid er en underlig størrelse faktisk. Så underlig at jeg gerne vil skrive et indlæg om det en dag, for hvordan kan noget der er så stationært på den ene side gå så hurtigt og så på andre måder snegle sig afsted. Tja….

Nå, men det bliver en anden dag, for i rengøringens mageløse eufori (læs: ironi) kom jeg til afstøvning af parfumeflasker og her var det sådan set ret tydeligt, hvilke der lå støv på og hvilke der ikke gjorde. De fem på billedet er i rotation hos mig henover hele året. Nogle vil nok karakterisere mig som en “blomsterpige”, for de fleste af duftene er da også lette, blide, blomstrende dufte. Det er fantastisk at blive mindet om blomster og sommer hele året.
Den mest “fyldige” i min samling, hvis man kan sige det sådan, er Alien fra Thierry Mugler. Og den er hvad jeg bedst kan kalde min signaturduft. Jeg elsker at dufte af den. Og det er lidt sjovt, for jeg lavede et parfumeindlæg i januar 2016 og der er den også med. CLEAN er også med, men ellers er der skiftet lidt ud. Meget sjovt at se, hvordan ens egen udvikling har været. Genlæs indlæggene her og her.

Læs også:  GIVE AWAY - FILORGA LIFT-STRUCTURE

Men altså længst til venstre er Gucci Bloom, så CLEAN’s Air og den lille CLEAN er Summer Escape, som man vist ikke kan få mere – dernæst DAISY LOVE fra Marc Jacobs og til sidst førnævnte Alien fra Mugler. CLEAN AIR har jeg næsten lige gen-købt, men den fås faktisk her hos Med24.dk på et rigtig godt tilbud. Du kan tjekke deres shop om de har din yndling for så er der da sandelig lidt at spare. Tænker faktisk også julegaver …. det er jo lige om lidt, at vi alligevel skal til at tænke på den slags, så kunne jo ligeså godt være i god tid.
Gucci Bloom er næsten tom, så den burde måske lige klikkes hjem. Den eller Gucci Flora. Holder lige meget af dem begge to.

Hvad er din eller dine yndlingsdufte lige nu?

God weekend <3