Shopping og Inspiration

Vinterjakken fra The North Face

The North Face Arctic Parka

Hmm…. nå, det endte alligevel med at blive denne ret så enkle jakke fra The North Face, som bliver min kommende vinterjakke. Den er super varm og vandafvisende, hvilket er must for mig. At den så ovenikøbet har fake fur i stedet for ægte, er også med til at trække opad.
Egentlig havde jeg også kig på både Moncler og Parajumpers, men det budgettet er ikke lige til en SÅ dyr jakke.
Fandt denne North Face arctic parka HER sat ned med over en tusse ….så’ det ok 😉

Hvilke vinterjakker skal I gå kulden i møde i? 🙂

Adlink

Læs også:  Guide til de 4 bedste foundations og en matterende base; en ærlig anmeldelse

4 Comments

 • Sascha

  Den tror jeg at du bliver rigtig glad for.
  Foretrækker du fake fur pga prisen eller hvordan? Jeg synes da at du har vist rigtige pels items tidligere

  • Malsen

   Det tror jeg også 🙂

   Jeg foretrækker fake fur på mærker, hvor jeg ikke er 98% procent sikker på, hvilke vilkår pelsen er blevet til under. Det ved jeg ikke med alle de jakkemærker og slet ikke mærker af amerikansk eller canadisk herkomst, da EU-regler ikke gælder der. Er det Fjällräven fx ville jeg være mere tryg ved det …
   I øvrigt synes jeg fake fur bliver pænere og pænere og så kan den jo lige så godt erstatte den ægte. Og sidst men ikke mindst – prisen. Der kan være stor forskel bare pga den pelskant på hætten.
   Men alt i alt …. jeg er bestemt ikke pelsmodstander, heller ikke fortaler. Forsøger bare at tænke over det, når det er aktuelt. 🙂

 • Mie Kjer

  Jeg har min parajumpers som kører på 4. sæson. Helt fantastisk jakke jeg bliver glad over at hive ud af skabet hver vinter. 🙂