Ønskelisten,  Shopping og Inspiration

5 x fredagsfristelser

fredagsønsker
1. H2O x Stine Goya preorder 2. Gestuz Ripped jeans 3. 2nd Day nederdel 4. Weekendbag fra Day 5. Peplumtop fra Minimum

Der var nogen af jer der foreslog i går, at det ville være helt på sin plads at trøsteshoppe lidt. Den tanke havde jo slet ikke strejfet mig (løgn i min hals) he he, så jeg har i dag afsat god tid til at surfe webshops for at finde den helt rigtige præmie til mig selv 🙂 Der er rigtig mange lækre forårsvarer derude og jeg synes faktisk allerede at webshops er begyndt på deres 20% her og der, så man bliver lidt for fristet.
De fem ting på collagen er højt på min ønskeliste pt. og en af tingene er sådan set allerede bestilt, men kommer først til maj. Det er H2O for Stine Goya sandalerne, som jeg bliver nødt til at eje. I slut-firserne og start-halvfemserne var H2O et MUST-have og det bliver da lidt et gensynets glæde og i en noget mere fiks variation 😉
Ripped jeans fra Gestuz overvejer jeg stærkt, fordi det “ripped” ikke er for meget. Leo-weekendtasken fra Day har et smukt farvespil og jeg mangler lidt en weekendtaske, som ikke er for voldsom. Peplum-toppen er fra Minimum og fås både i sort og creme blonde. Minimum er virkelig et mærke jeg holder øje med, for deres kollektioner er blevet super stærke. Sidst men ikke mindst, så måtte den smukke draperede nederdel fra 2nd Day gerne indfinde sig snarest muligt i garderoben – farverne er helt fantastiske.

Kan mærke at mit dankort synes det er i orden at danse lidt, så må lige beslutte mig for, hvad der skal bestilles 🙂 Har du et fredagsønske eller en favorit på collagen mon?

Læs også:  Pink blazer og påskeplaner

9 Comments